Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Magazin-targ de produse naturale traditionale la ERA Shopping Park Oradea

Targul Taranului, magazin cu produse naturale traditionale si-a deschis ieri portile in Galeriile Comerciale ERA Shopping Park Oradea. Magazinul reuneste 10 producatori locali, fiind prima initiativa de acest fel care incurajaza micii producatori si comertul de produse proaspete, naturale.

Cei 10 producatori locali le vor oferi direct oradenilor o gama larga de alimente si bauturi naturale, precum lapte si produse lactate, carne, paste fainoase, uleiuri presate la rece, paine, miere si produse apicole, legume si fructe naturale si dulciuri de casa.

Targul saptamanal de produse naturale traditionale a fost un real succes si i-a determinat pe producatorii locali sa-si extinda si sa-si permanentizeze oferta: 10 dintre cei mai buni producatori locali s-au asociat pentru a-si vinde direct produsele, fara intermediari. Astfel oradenii nu mai sunt nevoiti sa treaca granita pentru a-si face cumparaturile, diferenta dintre calitate si pret nu mai exista, ei avand de astazi toate motivele sa ramana acasa”, a declarat Graham Kilbane, CEO Omilos Group.

In curand celor 10 li se vor alatura si un producator de magiun si dulceturi traditionale, un comerciant de sucuri naturale si un producator de cosuri de rachita. Toate produsele din cadrul Targului Taranului sunt artizanale, produse in serii mici si fara niciun fel de conservanti, coloranti sau potentiatori de gust.

„Cred ca magazinele de tipul targurilor traditionale sunt bine venite in cadrul centrelor comerciale. Sunt o excelenta oportunitate pentru micii producatori: cumparand de la noi, oradenii isi asigura o viata sanatoasa, implicit sprijinind si economia locala. Clientii nostri vor fi foarte incantati sa aiba mereu la indemana produse proaspete si sa poata discuta direct cu cei care le vand”, a declarat Anca Demian, producator de branzeturi si comerciant in cadrul Targului Taranului.

ERA Shopping Park este cel mai mare proiect comercial dezvoltat in Oradea, la finalizarea sa urmand sa beneficieze de o suprafata construita de aproximativ 78.000 mp cu o suprafata inchiriabila de 62.500 mp. Proiectul este format dintr-o galerie comerciala de 7.500 mp NLA si peste 40 de magazine, avand ca ancore solide hypermarket-ul Carrefour (15.100 mp NLA), Bricostore DIY (9.592 mp NLA) si Altex Megastore (3.192 mp NLA) – deschise din 2009, plus, in viitor, Mobexpert (8.000 mp NLA) si Cinema City (3.000 mp NLA). Cu peste 70 de magazine in oferta, Mall-ul este programat pentru deschidere in toamna 2011. Parcarea exterioara ofera peste 2.000 de locuri.

Reclame

Filed under: Altele, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: