Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Serviciul G-ticket de la Germanos te ajută să iei un G-mărţişor muzical

Luna lui Mărţişor vine cu o sumedenie de propuneri atractive de concerte şi evenimente muzicale, pentru care biletele pot fi achiziţionate din magazinele Germanos, prin intermediul serviciului G-ticket.  Primăvara muzicală se deschide la Sala Palatului din Bucureşti, unde Tudor Gheorghe va cânta pe 4 martie 2011 despre cel de-al cincilea anotimp – femeia. Un alt artist celebru, Ştefan Bănică Jr., concertează la Circul Globus pe 7 şi 8 martie, iar inegalabilul Horia Brenciu va cânta live la Sala Palatului pe 25 martie.

Pentru amatorii de nelinişte, Death Angels concertează la Gambrinus Pub Cluj pe 15 martie, respectiv în Silver Church pe 16 martie, în timp ce melomanii se pot delecta cu piese clasice la Festivalul Internaţional de Chitară, ce va avea loc la Sala Radio.

Luna aceasta, aproape 30 de spectacole te aşteaptă la Bucureşti, Cluj sau Timişoara. Detalii suplimentare despre toate concertele lunii martie, la care biletele sunt oferite prin intermediul G-ticket, sunt disponibile în toate magazinele Germanos, precum şi pe site-ul www.eventim.ro.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos în urmă cu aproape 3 ani, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi entertainment.

*

*      *

Alături de produsele telecom şi produse digitale asociate, gama de servicii oferită de Germanos Telecom România include: G-Garanţie pe viaţa – garanţie pe toată durata utilizării telefonului mobil, G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE şi Romtelecom, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente, G-precomandă – oferă în avanpremieră cele mai noi produse de telefonie.

În România, GERMANOS este prezent din 1996, devenind principala reţea de retail şi distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă.

Filed under: Altele, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,242 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: