Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Banca Italo Romena are un nou director general

Anul 2011 a adus o schimbare la nivelul conducerii Băncii Italo Romena: începând cu luna februarie, Giulio Simonelli a preluat funcţia de Director General.

După întrunirea Consiliului de Administraţie al Băncii Italo Romena din 31 ianuarie 2011, Preşedintele Băncii, Franco Antiga, a anunţat preluarea funcţiei de Director General al Băncii de către Giulio Simonelli, după încheierea mandatului lui Antonio Bianchin, care va ocupa o poziţie importantă în cadrul Grupului Veneto Banca.

Preşedintele Franco Antiga a dorit să îi mulţumească acestuia pentru implicarea sa şi contribuţia deosebită la dezvoltarea Băncii Italo Romena, reflectate în rezultatele foarte bune pe care instituţia le-a obţinut, în ciuda contextului economic dificil.

Doresc să îi mulţumesc atât în nume propriu, cât şi în numele Consiliului de Administraţie, directorului Bianchin, pentru implicarea sa constantă de-a lungul celor patru ani de mandat şi pentru tenacitatea sa în atingerea obiectivelor stabilite. Sub conducerea acestuia, Banca Italo Romena şi-a consolidat poziţia pe piaţa românească şi şi-a continuat planul de dezvoltare. Sunt convins că, prin profesionalismul şi experienţa sa, Antonio Bianchin va continua să obţină rezultate remarcabile în noua funcţie pe care o va avea în cadrul Grupului nostru”, a declarat Franco Antiga, Preşedintele Băncii Italo Romena.

Giulio Simonelli, noul Director General al Băncii Italo Romena, are în spate o vastă experienţă bancară. El şi-a început activitatea în domeniul bancar în anul 1986. După numeroase experienţe, în anul 2000 a intrat în Grupul Banca Apulia SPA; în cadrul acestuia, a ocupat diverse funcţii de coordonare şi conducere, ultima fiind cea de Director General al Băncii Apulia, din februarie 2008 până în 2011, aducându-şi contribuţia la intrarea acesteia în Grupul Veneto Banca, la începutul lui 2010.

Sunt onorat să preiau conducerea Băncii Italo Romena, un exemplu de parteneriat solid între două ţări cu tradiţie în schimburile nu doar economice, ci şi sociale şi culturale. Mă bucur să mă alătur unei comunităţi italiane vii şi active, care contribuie constant la dezvoltarea acestor relaţii. Sub mandatul meu, voi urmări ca Banca să continue să îşi desfăşoare activitatea în spiritul misiunii pe care o împărtăşeşte cu celelalte bănci din grup: aceea de a fi o bancă de referinţă în teritoriile în care operează, furnizând produse şi servicii de calitate şi generând, printr-o conduită etică şi responsabilă, valoare în timp pentru clienţii, angajaţii şi acţionarii săi”, a declarat Giulio Simonelli, Directorul General al Băncii Italo Romena.

Şi în anul 2011, Banca Italo Romena îşi va continua procesul de creştere prin deschiderea unei noi agenţii în Târgu Mureş, precum şi prin dezvoltarea gamei de produse şi servicii, pentru a răspunde într-o manieră eficace exigenţelor clientelei.

Despre Banca Italo Romena
Banca Italo Romena a fost înfiinţată în anul 1980 şi reprezintă un prim exemplu de joint-venture între Italia şi România în sectorul bancar. Din anul 2000, face parte din Grupul Veneto Banca, care se află printre primele 12 instituţii financiar-bancare din Italia.

Din 2001, Banca Italo Romena şi-a dezvoltat treptat reţeaua teritorială şi portofoliul de clienţi. Dintr-o bancă orientată, la început, către segmentul corporate, în special către societăţile italiene, aceasta s-a deschis, cu timpul, şi către societăţile româneşti şi către segmentul retail.

Sediul central al Băncii Italo Romena se află la Treviso (Italia), iar în România operează prin Sucursala Bucureşti, a cărei reţea cuprinde 22 de agenţii, dintre care 5 în Bucureşti şi 17 situate în cele mai importante oraşe.

Reclame

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: