Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– COSMOTE România a investit în ultimii şase ani aproape 1 miliard de euro

COSMOTE România a investit în ultimii şase ani aproape 1 miliard de euro în total, aproape egalând veniturile realizate din 2005 până în prezent, şi anume 1,4 miliarde euro. Un calcul rapid arată că pentru fiecare 1,4 euro realizaţi ca venit, COSMOTE a returnat în România câte un euro în investiţii, în cursul ultimilor şase ani. Acest efort financiar a fost semnificativ la început, apoi a urmat o curbă descendentă firească de-a lungul anilor”, a declarat Konstantinos Apostolou, Financial Division Director, COSMOTE România.

COSMOTE România şi-a continuat traseul de succes în business şi a obţinut o performanţă excelentă în 2010, un an dificil şi provocator.

Principalul obiectiv al COSMOTE este acela de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor. Aceasta a fost promisiunea noastră de la lansarea operaţiunilor în 2005 care va continua să ne ghideze şi în viitor. Iar atunci când faci comunicarea accesibilă oamenilor, oamenii vin la tine, iar compania prosperă”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE România, în cursul unei întâlniri informale cu membrii presei de business din România.

Datorită deschiderii şi inventivităţii profesioniştilor COSMOTE în toate domeniile, compania a reuşit să îşi asigure un nucleu puternic de clienţi fideli, atât abonaţi cât şi pe segmentul preplătit, care au contribuit la rezultatele financiare din 2010, anunţate pe 25 februarie.

Pe scurt, veniturile totale în 2010 ale COSMOTE România au atins valoarea de 468,8 milioane euro, în creştere cu 7,2% faţă de anul precedent. EBITDA a crescut la 73,7 milioane de euro, cu 12,7% mai mult decât în 2009. Acestea sunt rezultatele efortului cumulat de până acum.

COSMOTE va continua să investească în dezvoltarea operaţiunilor sale, întărindu-şi prezenţa pe piaţă şi optimizându-şi performanţa financiară.

În 2011 vom investi în acelaşi ritm ca în 2010, iar investiţiile vor fi direcţionate către toate domeniile importante ale business-ului, în special către punctele de contact cu clienţii. De asemenea, vom continua să ne concentrăm pe segmentele corporate şi broadband, dar şi pe dezvoltarea reţelei, pentru a lansa cele mai noi tehnologii”, a adăugat Konstantinos Apostolou, Financial Division Director, COSMOTE România.

Pe baza expertizei internaţionale şi viziunii acţionarilor şi fiind atenţi la nevoile pieţei locale, vom continua să ne extindem portofoliul de produse şi servicii de ultimă generaţie în beneficiul consumatorilor români care merită să fie la curent cu tendinţele globale”, a subliniat Konstantinos Apostolou.

COSMOTE România priveşte cu încredere către anul 2011, sperând că situaţia economică se va îmbunătăţi şi va oferi premise mai bune întregii economii, asumându-şi în acelaşi timp sarcina de a creşte gradul de satisfacţie a clienţilor, sporind perspectivele companiei şi asigurând o performanţă financiară pozitivă în conformitate cu mandatul său.

COSMOTE România avea 6,9 milioane de clienţi la 31 decembrie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România.

Reclame

Filed under: IT&C, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: