Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cushman & Wakefield a inchiriat primul magazin „Calzedonia” din Romania

Cushman & Wakefield a intermediat inchirierea primului magazin din Romania al retailerului din Italia, “Calzedonia”,  intr-un spatiu stradal situat  in Piata Romana, pe Bulelvardul Magheru.

“Calzedonia” este un retailer de renume din Italia, din categoría accesorii de imbracaminte pentru femei, barbati si copii.

Reteaua de magazine detinuta de acest retailer este impresionanta, peste 1300 magazine  detinute in intreaga lume:  Italia, Austria, Ciprus, Croatia, Cehia, Grecia, Ungaria, Liban, Mexic, Polonia, Portugalia, Federatia Rusa, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Franta, Macedonia,Muntenegru, Marea Britanie, Slovacia si  Romania. Succesul acestui brand consta,  pe langa diversitatea de produse oferite, in calitatea si pretul accesibil respectand cele mai recente tendinta din moda.

Valentin Manu, Directorul departamentul de retail spatii stradale, Partener Cushman & Wakefield Romania declara:

“ Calzedonia este un retailer important, de renume,  in domeniul de fashion (accesorii) de aceea consider ca noul magazin  va constitui o atractie pentru cea mai importanta artera comerciala, blvd. Magheru.

In prezent blvd. Mageru a ramas, ca si in anii trecuti, cea mai scumpa artera comerciala din Romania, in aceasta zona chiria pentru un magazin de aprox. 200 mp poate varia intre 75 si 90 Eur / mp/ luna. Gradul de ocupare este in continuare foarte ridicat de aprox. 90%.

Suprafata a noului magazin Calzedonia permite prezentarea unei game variate  de produse pentru femei, barbati si copii, la o calitate excelenta cu un pret accesibil.

Retailerul a ales pentru acest  prim magazin o locatie stradala deoarece aceasta corespunde politicii sale de expansiune: deschiderea primului magazin intr-un spatiu stradal cu o vizibilitate foarte buna intr-o zona comerciala de renume.

Planul de dezvoltare  pe urmatorii doi ani cuprinde deschiderea mai multor magazine “Calzedonia”  in primul rand in Bucuresti, in spatii comerciale stradale dar si in centre comerciale consacrate. In planul de extindere vor fi incluse apoi  si alte orase importante din tara.”

Reclame

Filed under: Business, Lifestyle, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: