Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Electroputere Parc se va deschide in trimestrul IV din 2011 la Craiova

K&S Developments, unul dintre principalii dezvoltatori de retail din Romania, alaturi de Auchan Romania, partenerul sau in acest proiect, si de DTZ Echinox, agentul exclusiv de inchiriere al proiectului, anunta un grad de ocupare de 80% pentru Electroputere Parc, centru comercial aflat in curs de dezvoltare in Craiova.

Proiectul – o investitie de 90 milioane de euro – este programat spre inaugurare in trimestrul IV, 2011.

Electroputere Parc beneficiaza de o suprafata inchiriabila de 55,000 mp, 1,900 de locuri de parcare si peste 120 de magazine. Pana in prezent, s-au semnat contracte de inchiriere cu importanti retaileri de pe segmentul fashion: C&A, NewYorker, Takko, Orsay. Proiectul gazduieste branduri de incaltaminte si accesorii precum Bata, Deichmann, Otter si Leonardo si va beneficia de asemenea de prezenta unor importanti operatori din domeniul electronicelor si al electrocasnicelor: Domo si Altex. Noul centru comercial va avea de asemenea o librarie Diverta, un magazin de jucarii Toyplex si o varitate de branduri de bijuterii, accesorii si parfumerie: Splend’or, B&B Collection, Kendra, Yves Rocher etc. La etajul superior, proiectul este prevazut cu o zona de food si entertainment, cu cinematograf si bowling.   (Anexa 1. Principali retaileri)

Principalele ancore ale centrului comercial Electroputere Parc sunt reprezentate de: Auchan – cu un hipermarket desfasurat pe o suprafata de 11,000 mp, Decathlon – unul dintre cei mai populari retaileri de articole sportive din Romania, 3,500 mp, Kiabi – moda & textile cu o suprafata de 1,800 mp, Leroy Merlin – specialist in DIY si articole pentru gradina 10,000 mp, Norauto – specialist in echipamente si servicii auto 1,100 mp.

“Electroputere Parc va fi primul mare centru comercial din oras, intr-o locatie cu excelenta vizibilitate si accesibilitate. Este pentru prima data in Romania cand un dezvoltator decide sa pastreze o cladire cu destinatie industriala si sa o transforme intr-un proiect de retail conservand fatada si elemente ce tin de fosta activitate. Cladirea fostei fabrici Electroputere este binecunoscuta craiovenilor si speram ca acestia vor veni cu drag sa viziteze brandurile internationale si locale pe care le gazduieste” mentioneaza Razvan Sin – directorul departamentului de retail al DTZ Echinox . “Interesul retailerilor pentru deschiderea de noi magazine in Craiova s-a concretizat in semnarea contractelor cu branduri de prestigiu astfel incat mixul comercial contine lideri de piata ca Auchan, Leroy Merlin, Decathlon, C&A, New Yorker, Altex, Domo, Kiabi, Norauto, Deichmann,Leonardo, Orsay, Diverta, Takko, Toyplex, Bata, Otter, Yves Rocher, B&B, Kendra, Splend’or, Vodafone, Orange, Inmedio, Germanos si numerosi altii.” a completat Razvan Sin.

Proiectul Electroputere Parc este finantat de catre Unicredit / Bank Austria. „Suntem fericiti sa sprijinim un astfel de proiect important si bine conceput, in inima orasului Craiova. Acest lucru dovedeste angajamentul Unicredit Group fata de piata romaneasca si increderea noastra in colaborarea cu dezvoltatorii cu experienta”, spune Gabor Somogyi, Vice Presedinte al Unicredit Group

„Suntem foarte incantati de gradul de ocupare obtinut pana in prezent in Electroputere Parc, luand in calcul discutiile purtate cu retaileri nationali si internationali”, sustine Steven Van Den Bossche  – Partener K&S Developments „Multi alti retaileri isi manifesta interesul  de a fi prezenti in Electroputere Parc – ceea ce ne demonstreaza ca putem deja sa vedem acest proiect ca fiind un real succes. Principalul nostru obiectiv  este acela de a identifica si implementa mixul optim de chiriasi, adaptat la specificul pietei, si la nevoile consumatorului local. Din acest motiv, suntem foarte atenti in selectia noastra”.

Inca de la inaugurare,  Electroputere Parc va genera aproximativ 1,500 de locuri de munca, aducand astfel o contributie semnificativa la nivelul economic al zonei.

“Ne bucuram sa va anuntam ca suntem in plina campanie de recrutare pentru echipa de management a magazinului – deja nucleul echipei de directiune este constituit si isi va incepe formarea si stagiul practic in magazinele Auchan. In lunile iulie-august vom demara o ampla campanie de recrutare pentru toate posturile din magazin, iar echipa Auchan Craiova va numara 500 de oameni la deschiderea magazinului” – mentioneaza Tiberiu Danetiu, Marketing Director Auchan Romania.

“O componenta importanta a politicii comerciale Auchan in Romania este construirea de parteneriate cu furnizorii locali. In acest sens, dorim sa stabilim contacte si sa initiem relatii de afaceri cu producatori de produse alimentare sau nealimentare din Craiova, din judetul Dolj sau din zonele adiacente. Ii invitam sa ne contacteze atat pe micul producator agricol, capabil sa ne livreze in fiecare dimineata cateva ladite de salata proaspata, culeasa cu 2 ore inainte de deschiderea magazinului, cat si pe producatorul de produse traditionale romanesti sau pe cel care a dezvoltat deja linii de productie, pentru  a oferi cele mai calitative si mai proaspete produse pentru clientii nostri” , adauga Tiberiu Danetiu.

Electroputere Parc va fi principala destinatie pentru cumparaturi si distractie din sudul Romaniei, pentru mai mult de 1 milion de locuitori in aria de acoperire. Designul si arhitectura centrului vor  crea o ambianta unica ce imbina shoppingul, relaxarea si distractia, oferind clientilor o experienta unica de cumparaturi.

Despre K&S Developments:

K&S Developments este controlata integral de companii detinute de Kris Carton si Steven Van Den Bossche, intre care Bel Rom Real Estate –  unul dintre principalii dezvoltatori prezenti pe piata de retail din Romania. Experimentat si inovativ, Bel Rom Real Estate dezvolta proiecte comerciale la scara larga la cele mai inalte standarde de calitate. Proiectele Bel Rom Real Estate sunt exemple memorabile de eficienta si sustenabilitate, castigand astfel entuziasmul unor retaileri internationali precum: Auchan, Carrefour, Real, Bricostore, Baumax, New Yorker, Vodafone, Media Galaxy, Cinema City, Hervis si de asemenea al comunitatilor locale. Compania a dezvoltat pana in prezent un numar de 6 parcuri de retail ( > 50.000 GLA/ proiect).

O serie de alte proiecte in curs de dezvoltare sunt in pregatire in mai multe orase din Romania.


Despre Auchan:

Auchan este una dintre cele mai importante companii de retail din lume, cu  559 de hipermarketuri deschise în 12 ţări (Franţa, Spania, Portugalia, Italia, Luxemburg, Polonia, Ungaria, România, Rusia, Ucraina, China si Taiwan).

Pe lângă hipermarketuri, grupul Auchan mai are alte trei divizii, detinand: 748 de supermarketuri, 311 centre comerciale Immochan, banca Accord.

La nivel mondial, Auchan are 243.000 de colaboratori , iar in 2009 a inregistrat o cifra de afaceri de 39,7 miliarde de euro. Auchan Romania numara in momentul de fata 7 hipermarketuri, iar anul acesta mai sunt prevazute trei deschideri, printre care si hipermarketul din Electroputere Parc, Craiova.

Auchan este un specialist al hipermarketurilor de mari dimensiuni, magazinele Auchan sunt cele mai mari pe acest segment si inregistreaza cel mai mare trafic de clienti, in toate orasele unde sunt prezente. Echipa Auchan Romania numara in prezent aproape 3.300 de colaboratori.

Despre DTZ Echinox:

DTZ este o companie globală de consultanţă imobiliară, cu birouri în 140 de oraşe din 42 de ţări (acoperind Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Asia Pacific şi America). Compania oferă consultanţă şi expertiză personalizată investitorilor, dezvoltatorilor, ocupanţilor din sectorul public şi privat şi consultanţilor financiari. DTZ asistă clienţii în profunzimea nevoilor acestora, pe toate sectoarele pieţei imobiliare, cuprinzând Investiţii, Închirieri şi Brokeraj, Administrarea Proprietăţilor, Management de Proiect şi Consultanţă în Construcţii, Evaluări, Asset Management, Consultanţă şi Research. Compania-mamă, DTZ Holding plc. a fost listată la Bursa din Londra încă din 1987.

În noiembrie 2002, după nouă ani de activitate de succes pe piaţa imobiliară din România, Echinox Consulting a încheiat un acord de parteneriat cu compania multinaţională DTZ, una dintre firmele lider pe plan internaţional în domeniul imobiliar, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.

Reclame

Filed under: Business, Imobiliare, , , , ,

3 Responses

  1. Stoica Mariana Gabriela spune:

    La ce adresa pot sa-mi trimit si eu cv-ul pentru angajare la centrul comercial de la electroputere?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: