Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Green City reduce cu 20% preţul vilelor achiziţionate pînă la Paşte

Green City Construct,  dezvoltatorul celui mai mare cartier de vile din apropierea Capitalei oferă, în perioada martie-aprilie 2011, un discount de aproape 20% la vilele din complexul Green City, amplasat in comuna 1 Decembrie.

În perioada 1 martie- 24 aprilie, primele 20 de case noi, cu etaj si curte, ce vor fi vîndute vor beneficia de un preţ fără concurenţă: 99.999 euro cu TVA inclus, faţă de aproape 121. 000 de euro, preţ iniţial.

La discountul iniţial, dezvoltatorul îi asigură noului proprietar un bonus suplimentar de 1.000 de euro şi promisiunea unui nou discount în cazul în care decizia de achiziţie este urmată de cunoscuţi sau apropiaţi.

“De Paşte, toţi vrem să ne înnoim. De aceea, ne-am propus să  oferim tuturor celor interesaţi să-şi schimbe locuinţa,  posibilitatea de a-şi cumpăra casa visurilor: o casă cu etaj şi curte, amplasată într-o zonă de vis, lîngă pădure, dar care dispune de toate facilităţile unei existenţe moderne”, a declarat Alexandru Petrescu, directorul de vînzări al Green City.

Dezvoltatorul imobiliar precizează că locuinţele scoase la vînzare la preţul de 99.999 euro sunt finalizate şi intabulate, proprietarii avînd posibilitatea de a se muta imediat. Soluţiile de finanţare a achiziţiei în cazul celor 20 de vile includ şi variantele de credit sau rate la dezvoltator.

 

 

Despre Green City

 

Ansamblul de vile Green City a fost construit după modelul oraşelor satelit din zonele metropolitane ale marilor capitale europene, locuitorii având la dispoziţie, în imediata apropiere a locuinţei, toate facilităţile de care dispune o organizare urbană: supermarket, gradiniţă de stat, farmacie, cabinet medical, restaurant, cafenea, contracte directe cu furnizorii de utilităţi.

Casa Tamisa are Parter plus 2 niveluri, cu o  suprafaţă totală utilă de 195 mp şi se adresează familiilor cu mai mulţi copii sau care vor să beneficieze de spaţiu. Casa Neva, construită în etapa a doua a proiectului, are o suprafaţă totală utilă de 120 de mp, distribuiţi la parter şi etaj.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: