Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– ASUS a prezentat la CeBIT 2011 un portofoliu complet pentru gaming

ASUS a dezvăluit cu prilejul expoziției CeBIT (1-5 martie 2011) o serie de echipamente destinate jocului pe PC, incluzând notebook-uri Republic of Gamers (ROG), plăci de bază de înaltă performanță, plăci video, monitoare 3D, routere și căști. Toate acestea se înscriu în promisiunea ASUS de a le oferi utilizatorilor posibilități multiple de alegere, întregind portofoliul de produse pentru jocurile imersive.
Notebook-urile ROG din seria G pentru cea mai bună experiență în jocuri
Noile notebook-uri din seria G Republic of Gamers (ROG) preiau conducerea. Conceput pentru gamerii pasionați care vor să se joace oriunde, modelul G74Sx integrează cele mai noi procesoare Intel “Huron River” Core i5 și i7 pentru performanțe remarcabile în orice aplicație, în timp ce plăcile grafice NVIDIA din segmentul “enthusiast” oferă grafică 3D de primă clasă. Plăcile video suportă de asemenea, standardul NVIDIA 3D Vision, prin ieșirea HDMI 1.4 fiind transmise imagini 3D către un televizor compatibil. Funcționarea la temperaturi scăzute este asigurată de un sistem unic de management termic care utilizează două ventilatoare inteligente pentru a răci procesorul și nucleul grafic. Aerul rece este preluat de ventilatoare din fața carcasei iar aerul cald este evacuat prin partea din spate pentru a menține sistemul la o temperatură redusă dar și pentru a asigura confortul utilizatorului.

Carcasa este concepută pentru un upgrade facil, oferind acces rapid la locașul dual pentru hard disk și sloturile de memorie. Alături de G74Sx a fost prezentat și noul notebook ROG G53 cu ecran 3D fără ochelari speciali. Combinând tehnologia 3D cu lentile lenticulare cu sistemul AUO ‘naked eye’ pentru urmărirea poziției ochilor, ecranul modelului G53 redă imagini 3D vizibile din orice unghi pentru o experiență confortabilă. Modurile 2D și 3D pot fi afișate în același timp, astfel textul de pe ecran rămâne clar tot timpul.

ROG Rampage III Black Edition – performanțe extreme în jocuri
ROG Rampage III Black Edition reprezintă o evoluție a platformei laureate Rampage III Extreme, care a stabilit noi recorduri mondiale în overclocking. Toate caracteristicile care au făcut placa de bază Rampage III Extreme atât de grozavă sunt disponibile acum împreună cu un exterior stilat negru și numeroase îmbunătățiri hardware și software. Dintre acestea, placa de extensie ROG ThunderBolt e cea mai notabilă.

ROG ThunderBolt îmbunătățește performanțele audio și de rețea. Aceasta încorporează platforma premiată Bigfoot Networks Killer™ E2100 care clasifică în mod automat și accelerează traficul generat de jocurile online pentru performanță maximă. Tehnologia audio XONAR™, lider pe segmentul său, oferă o fidelitate crescută a sunetului și un amplificator încorporat pentru căști cu reglaje pentru ajustarea impedanței, perfect pentru competițiile online. Combinate, aceste două tehnologii oferă jucătorilor o experiență superioară în jocuri, surclasând competiția. Mai mult, ROG Rampage III Black Edition vine cu utilitarul ASUS GPU TweakIt, o caracteristică întâlnită în ROG Connect, ce permite modificarea setărilor pentru placa grafică pentru cel mai puternic impact vizual.

Placa video ROG MATRIX GTX 580 – overclocking mai simplu ca niciodată
Noua placă video ROG MATRIX GTX 580 este livrată cu numeroase tehnologii proprietare ASUS iROG pentru performanțe superioare în gaming, incluzând TweakIt pentru ajustarea în timp real a tensiunilor de alimentare pentru nucleul grafic, ProbeIt pentru citirea instant a tensiunilor și comutatorul Safe Mode pentru un overclocking sigur. Noile funcții ASUS GPU Tweak permit entuziaștilor să monitorizeze și să optimizeze frecvențele, tensiunile și viteza ventilatorului pentru a atinge niveluri extreme de performanță. ROG MATRIX GTX 580 funcționează la temperaturi mai scăzute mulțumită deisgn-ului exclusiv DirectCU II care plasează heat-pipe-urile din cupru în contact direct cu nucleul grafic, sporind eficiența termică.

Ventilatoarele duale speciale suflă cu 600% mai mult aer, pentru temperaturi cu 20% mai mici, în timp ce alimentarea cu 16 faze și componentele Super Alloy Power asigură o mai mare stabilitate în operare și o durată de funcționare mai lungă.

Monitorul VG278H 3D, router-ul RT-N66U și setul de căști ROG Vulcan-ANC
O experiență reușită de joc depinde de mai multe lucruri și nu doar de componentele interne, iar în acest sens ASUS a lansat un monitor 3D și o nouă serie de periferice. Monitorul VG278H 3D cu tehnologie LED are un ecran de 27 inci, fiind conceput pentru jucătorii care doresc să pătrundă complet în acțiunea jocurilor recente. Având suport complet pentru grafica 3D prin HDMI 1.4 și emițător infraroșu în carcasă, monitorul oferă o experiență 3D fără fire.

Noul router dual-band RT-N66U Wireless-N este destinat acelora care caută să joace online fără întârzieri și doresc un acces mai rapid la Internet. Suportul pentru conexiuni la 2.4GHz și 5GHz permite transferul conținutului HD prin Wi-Fi 802.11n la viteze de până la 450Mbps pentru o derulare fără blocaje. Procesorul la 600MHz asigură un răspuns rapid și este capabil în sarcini multiple, cu suport de până la 300.000 de sesiuni de date.

Setul de căști ROG Vulcan-ANC completează noua gamă de accesorii Republic of Gamers. Perfect pentru jocul în medii zgomotoase precum sălile de internet sau competițiile live, setul Vulcan-ANC utilizează o tehnologie duală pentru atenuarea și filtrarea zgomotului atât pentru difuzoarele sale de calitate, cât și pentru microfon. Rezultatul este un sunet direcțional și clar pentru gamerii profesioniști care se concentrează pe câștigarea jocului.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: