Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Puufuulet(Z) cel mai nou brand de la Pambac Bacau

Pambac Bacau a decis in 2010, sa-si largeasca portofoliul de branduri, reintegrand in oferta sa, un produs de succes, pe care cu ani in urma organizatia il fabrica doar pentru piata locala: pufuletii din malai expandat.

Astfel, inceputul anului 2011 a insemnat pentru Pambac, lansarea la nivel national pentru cel mai nou brand din portofoliul organizatiei: Puufuulet(Z) Pambac.

In colaborare cu Acme Industries, firma specializata in estetica de brand si servicii de design grafic, a luat nastere un brand vesel si plin de culoare, care imbraca un produs usor si gustos, adresat unei foarte largi categorii de consumatori.

“Am preferat colaborarea cu Acme datorita unei rezolvari grafice si de naming simple si memorabile. Credam ca nota voiosa si dinamica a brandului, vibreaza cu spiritul consumatorilor nostri: copii si adulti, care si-au pastrat sufletul de copil.” ne-a declarat Tatiana Soldeanu, director marketing Pambac.

“Este un brand la care am lucrat cu mare placere. Pentru acest produs care se adreseaza atat celor care au nostalgia pufuletilor din copilarie cat si celor care il descopera acum cu incantare, am proiectat o identate grafica si verbala inspirata din colorata lume a internetului. Din acest spatiu in care conventiile cromatice sau grafice sunt depasite de nevoia de joc, interactiune si socializare am “extras” un brand ludic si plin de culoare: PUUFUULET(Z)” ne-a declarat Paramon Ditu, Creative Director & Partner Acme Industries

Fiind un brand caruia ii place atmosfera vesela (si unde poate fi mai vesel decat la o manifestare cu multa muzica), sambata 26 februarie 2011, Puufuulet si-a facut debutul de sponsor la Festivalul national de muzica usoara “Flori de Dragobete” editia inaugurala organizata in Bacau de Federatia “Star Music” Romania.

Pambac este lider national pe piata de paste fainoase si detine brandurile Pambac, Grania, Gata, Flavora, Ador-gustul de acasa, Superfort, Patishop si PuuFuuLet..

Reclame

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: