Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Targul de job-uri „Zilele Carierei in Imobiliare”, organizat de Century 21

Century 21 Romania organizeaza, pe 15 si 16 martie, cea de-a VI-a editie a targului de job-uri Zilele Carierei in Imobiliare, dedicata celor care vor o cariera in cadrul celei mai puternice retele din domeniul imobiliar la nivel mondial. Astfel, toti cei care vor sa inceapa sau sa continue o cariera in cadrul celei mai puternice retele din domeniul imobiliar la nivel mondial, sunt asteptati in cladirea Belvedere (Str. Baba Novac 19A), la etajul 12, intre orele 9.00 si 17.00.

In fiecare zi a targului, intre orele 11:00-12:30, vor fi organizate prezentari ale oportunitatilor oferite celor ce aleg o cariera alaturi de reteaua CENTURY 21. Prezentarile vor fi urmate de o sesiune Q&A – in care reprezentantii CENTURY 21 Romania vor raspunde la intrebarile candidatilor.

Participantii la eveniment vor avea sansa de a fi intervievati pe loc de catre reprezentantii CENTURY 21 Romania si vor putea interactiona cu toti brokerii din retea care le vor da detalii despre activitatea pe care o desfasoara in cadrul companiei. Zilele Carierei in Imobiliare este un eveniment marca CENTURY 21 Romania pe care putem deja sa-l numim traditional – il organizam de 3 ani.

Editia din aceasta primavara reprezinta o etapa foarte importanta pentru strategia noastra din 2011 – care se concentreaza pe recrutari: pana la finalul anului ne-am propus sa recrutam minim 100 noi asociati de vanzari., a declarat Catalin Scripcaru, Presedinte CENTURY 21 Romania.

Astfel, cei prezenti la Zilele Carierei pot aplica pentru unul dintre cele 50 de posturi vacante de asociati de vanzari, pentru care experienta anterioara nu este necesara.

Asociatii de vanzari care vor fi cooptati in reteaua CENTURY 21 in urma interviului vor participa la cursuri de training in vanzari si etica profesionala. Acestea vor fi urmate de seminarii si programe de educatie continua, teoretica si practica, in vederea perfectionarii abilitatilor profesionale. Sistemul de dezvoltare a carierei marca CENTURY 21 combina training-uri pentru dezvoltarea abilitatilor, planificare a business-ului, coaching si mentoring. La nivel mondial, programul de pregatire Century 21 Real Estate LLC este unul dintre cele mai apreciate programe de training, fiind prezent in topurile de specialitate.

Targul de job-uri CENTURY 21 Romania vine in completarea activitatilor de atragerea a unor noi agenti de vanzari desfasurate inca de la inceputul lunii februarie 2011 in cadrul site-ului eJobs.ro. Pana in prezent, 1700 de persoane au aplicat pentru posturile vacante din cadrul CENTURY 21 Romania in urma campaniei de recrutare Schimba-ti viata derulat de catre companie pe site-ul eJobs.ro.

Dintre acestia, peste 350 au completat testul online de 50 de minute, disponibil la www.cariera-in-imobiliare.ro, prin care candidatul poate afla nivelul sau de compatibilitate cu profesia de agent de vanzari in domeniul imobiliar, o modalitate de selectie pentru interviuri unica in segmentul imobiliar. Astfel, candidatul isi poate evalua pe loc sansele unei cariere de succes in domeniul imobiliar. Campania CENTURY 21 Romania de pe portalul de job-uri continua si in luna martie.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: