Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Impact propune clienţilor soluţiile de achiziţie “Max Avantaj” şi “Rent2Buy9”

Dezvoltatorul  Impact D&C S.A. propune familiilor interesate să se mute într-o locuinţa nouă în ansamblurile din oraşele Bucureşti, Constanţa, Ploieşti si Oradea două soluţii deosebite începând cu luna martie 2011:  soluţiile  de  achiziţie  “Max Avantaj” şi  “Rent2Buy9”.

Contactul recent cu peste 1.000 de familii şi ultimele studii de piaţă au arătat că astăzi, numeroase familii  care doresc să se mute într-o locuinţă nouă, fie nu dispun de suficiente resurse financiare cash, fie nu sunt acceptate de bănci pentru a obţine un credit, fie au deja un credit în derulare.

“În prezent, există câteva schimbări pe piaţa rezidenţială: clienţii nu se  prea mai aşteaptă la scăderi de preţuri, acestea fiind  considerate astăzi la un nivel minim. Apoi, fondul de 200 milioane de euro pentru garantatea creditelor de  achiziţie  prin programul Prima Casă  începe  să  fie  perceput  ca insuficient şi în plus, băncile continuă să fie destul de rigide în acordarea de credite de orice fel. Ca o consecinţă, ne-am gândit să dăm “o mână de ajutor” clienţilor hotărâţi să se mute rapid la casă nouă oferind  solutii imediate  si practice de achiziţie a unei  locuinţe  noi”, a declarat Carmen Săndulescu – director economic la  Impact Developer & Contractor S.A.

Pachetul financiar “Max Avantaj” – sistem combinat de plăţi în tranşe anuale şi rate lunare pe o perioadă de 10 ani – este destinat persoanelor active, care au propria afacere sau care lucrează în baza unor contracte de comisionare anuală şi preferă să plătească apartamentul în rate la dezvoltator, având avantajul flexibilităţii la plata ratelor. Pentru aceştia, în permieră, “Max Avantaj” oferă posibilitatea achitării apartamentului într-un sistem combinat de rate lunare pe o perioadă de 10 ani, la care se adaugă tranşe anuale  ( echivalentul a 6% – 8% din  total ) ce trebuie achitate la sfârşitul fiecărui an de contract.

Pachetul financiar “Rent2Buy9”  – după  9 luni primeşti  discount  chiria pe  şase luni  – se adresează persoanelor care preferă să testeze întâi şi apoi să cumpere. Spre exemplu, aceştia au posibilitatea, prin Rent2Buy9, să închirieze un apartament în Greenfield cu drept de preemţiune la achiziţia acestuia, pe perioada de contract. Clienţii încheie un contract de închiriere, fără nici o obligaţie suplimentară. Dacă se decid să cumpere în primele 9 luni, beneficiază de un discount echivalent cu chiria pe şase luni. Diferenţa  rămasă poate fi achitată din surse proprii, prin credit bancar sau  în rate direct la dezvoltator.

IMPACT Developer & Contractor SA este cea mai inovativă companie imobiliară românească. IMPACT oferă soluţii de locuire care presupun produse rezidenţiale diferite, cu soluţii financiare individualizate, cu modalităţi de contractare multiple, precum şi servicii de administrare complexe.

Înfiinţată în 1991, IMPACT este cotată la Bursă de Valori Bucureşti şi este una dintre cele mai cunoscute societăţi din România în domeniul imobiliar şi al pieţei de capital. Din 1996, de când a introdus pe piaţă conceptul de ansamblu rezidenţial, IMPACT a dezvoltat 16 ansambluri în 4 oraşe: Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Oradea, cu peste 2.200 de case şi apartamente, precum şi 25.000mp de birouri şi spaţii comerciale. În cei 20 ani de activitate pe piaţa românească IMPACT a obţinut peste 100 de distincţii şi premii.

Reclame

Filed under: Business, Imobiliare, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: