Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Consola Xbox 360 disponibil la preturi care te invita la joaca

Divertismentul și gaming-ul din confortul sufrageriei evoluează încă o dată prin cele mai noi modele ale consolei Xbox 360, care oferă acum spațiu mai mare de stocare sau conectivitate Wireless, într-un design redesenat, dar și suport pentru tehnologia de control Microsoft Kinect. Consolele XBOX360 Elite Slim 250 GB și XBOX360 Slimline Console 4 GB Kinect sunt disponibile acum în oferta KOYOS.ro la prețuri foarte avantajoase.

Ambele modele oferă aceeași putere de procesare determinată de procesorul PowerPC Tri-Core Xenon de 3.2 GHz și de cei 512 MB de memorie RAM GDDR3. Procesarea video cade în grija chip-ului grafic ATI Xenos de 500 MHz, iar stocarea datelor este asigurată de hard disk-ul de 250 GB, în cazul modelului Elite Slim, iar pentru Xbox 360 Slimline, datele sunt stocate pe memoria internă flash de 4GB.

Interactivitatea și controlul consolei ating o nouă dimensiune prin sistemul Microsoft Kinect datorită senzorilor de adâncime extrem de preciși și camerei RGB care scanează practic orice jucător și orice obiect, astfel încât gamerul devine el însuși controllerul pentru joc. Orice mișcare este transmisă în timp real, indiferent dacă este vorba despre mișcări în plan orizontal, vertical, mișcări de apropiere sau depărtare față de senzor, rotiri, etc. Senzorul Kinect include și microfon pentru controlarea vocală în cazul jocurilor compatibile. Prin simpla apelare vocala „Xbox” gamerii pot descoperi o serie de comenzi vocale prin care se poate controla, de exemplu redarea filmelor HD, fără telecomandă.

Consola Xbox 360 este disponibilă în varianta Elite Slim la prețul de 1.199 RON, iar varianta Slimline cu senzor Kinect si Kinect Adventures la prețul de 1.550 RON.

Magazinul online KOYOS are la bază experiența de 15 ani pe piața de distribuție IT&C a companiei IT&S (International Transactions & Services SA). Koyos.ro fructifică avantajele sistemului informatic online pentru a fi și mai aproape de utilizatori. KOYOS menține legătura directă cu principalii furnizori de tehnologie și oferă permanent prețuri competitive pentru cele mai noi produse lansate pe piață, dar oferă și posibilitatea de a aduce la comandă, în termenul cel mai scurt cu putință,  accesoriile și produsele speciale solicitate de cumpărători.  IT&S S.A. este certificat ISO 9001: 2008 de către SRAC și IQNet pentru implementarea și menținerea sistemului de management al calității.

Reclame

Filed under: IT&C, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: