Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Carpatair introduce „Zborurile de duminica” pentru orarul de vara 2011

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, introduce pentru perioada orarului de vara 2011 ’Zborurile de duminica’. Cursele aditionale vor fi operate in zilele de duminica prin hub-ul de la Timisoara catre 10 destinatii externe din Ucraina, Moldova, Italia, Germania si Grecia si 4 destinatii interne.

Noile zboruri vor fi operate in perioada 1 mai – 25 septembrie, in zilele de duminica, conectand hub-ul de la Timisoara la urmatoarele destinatii:

·        5 orase din Italia: Venetia, Verona, Milano, Roma si Bologna

·        2 orase din Moldova: Chisinau si Cernauti

·        2 orase din Ucraina: Odessa si Lviv

·        1 oras din Grecia: Atena

„Prin suplimentarea programului de zbor pe timpul verii se doreste satisfacerea nevoii crescute de calatorie din aceasta perioada, in special in timpul weekend-urilor. Astfel, noile zboruri vor permite pasagerilor sa isi inceapa/finalizeze perioadele de concediu in zilele de sambata-duminica’’ a declarat Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Carpatair isi continua in 2011 strategia de expansiune aplicata pe parcursul anului 2010. Dupa ce in 2010 compania a crescut numarul bazelor operationale la patru (Timisoara, Bucuresti-Otopeni, Craiova si Bacau), din luna aprilie a acestui an va introduce zboruri exerne directe si din Iasi. In cursul anului 2010, compania a introdus 6 noi destinatii consolidandu-si pozitia de lider national si regional pe relatia Italia, cu cele mai multe frecvente de zbor/saptamana si cele mai multe destinatii operate in Italia (9 destinatii).

Orarul de zbor pentru toate ’Zborurile de duminica’ poate fi accesat aici.

Biletele de calatorie Carpatair pot fi achizitionate atat online, prin accesarea adresei www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agentiilor de turism.

DESPRE CARPATAIR:

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 min. Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni, Craiova si Bacau.

Reclame

Filed under: Turism, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: