Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Primul hotel de anvelope din România se deschide la începutul sezonului de vară

Primul  serviciu dedicat  exclusiv depozitării  anvelopelor  se lansează în Bucuresti şi vizează un volum de peste 30.000 de anvelope cazate în 2011. Clienţii care apelează la acest tip de serviciu vor economisi până la 30% din total costuri servicii.

Si asta deoarece www.hotelanvelope.ro integrează în abonament o multitudine de servicii: preluarea anvelopelor de la una dintre vulcanizările din reţeaua de parteneri, depozitarea lor  pe o perioadă de 12 luni şi punerea la dispoziţie a setului de anvelope corespunzător  fiecărui sezon, asigurarea anvelopelor pentru diverse riscuri (incendiu, cutremur, furt, deteriorare accidentală prin manipulare), verificarea anvelopelor la livrare (verifică starea anvelopelor, măsoară gradul de uzură a căii de rulare, etc).

Principala  problemă a proprietarilor de maşini din Bucureşti este depozitarea în condiţii  inadecvate climatic a anvelopelor  de iarnă sau de vară.  Peste 60% din anvelope se deteriorează parţial sau total din cauza depozitării defectuoase.

Majoritatea proprietarilor de maşini  depozitează anvelopele în garaje improvizate, în curte sau în spaţiile de depozitare din subsolul imobilelor  ceea ce duce inevitabil la deteriorarea stării acestora  la peste 6 luni de depozitare.  Companiile de servisare nu dispun de un spaţiu mare şi special amenajat climatic  pentru depozitare, de aceea cele mai multe anvelope se uzează pe perioada depozitării.

Capacitatea hotelului este de 50.000 de anvelope cazate anual, acest serviciu acoperind în acest moment numai piaţa bucuresteană.  La deschidere hotelul are peste 40 de locaţii partenere, uşor de găsit pe www.hotelanvelope.ro, dar intenţioneaza să extindă această reţea.

Reclame

Filed under: Auto, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: