Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Carrefour deschide cel de-al 34-lea supermarket din tara, joi 17 martie, la Ploiesti

Carrefour deschide, joi 17 martie 2011, cel de-al 34-lea supermarket din tara, in Ploiesti, Strada 1 Decembrie 1918, nr.4, in Centrul Comercial Big Sud. Carrefour Market Ploiesti Big Sud se va deschide la ora 8:00! Noul Carrefour Market situat chiar in vecinatatea garii Ploiesti Sud, isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 600 m.p urmand aceeasi strategie de “preturi mici, zilnic”.

Carrefour doreste sa fie mai aproape de clientii sai, in inima cartierelor, astfel incat continua expansiunea in Ploiesti, deschizand cel de-al doilea supermarket, dupa primul, deschis in decembrie 2009, in Centrul Comercial Winmarkt Grand Center. Carrefour Romania opereaza de asemenea in judetul Prahova si un hipermarket, inca din 2005.

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 4.800 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hipermarket (iar la o calitate similara costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale).

Date cheie:

 1. Adresa: Ploiesti, Strada 1 Decembrie 1918, nr.4, in Centrul Comercial Big Sud
 2. plaja orara de deschidere larga : Luni – Vineri :  6.30 – 22.00,  Sambata 08.00 – 22.00, Duminica:  08.00 – 18.00 .
 3. Mijloace de transport: traseele 30 / 202 / 44 / 1
 4. Suprafata de vanzare : 600 mp;
 5. 9 case de marcat;
 6. Echipa este formata din aproximativ 70 profesionisti bine formati care vor raspunde cu promptitudine la solicitarile clientilor;
 7. Gama de produse cuprinde in jur de 4.800 de articole, este diversificata si satisface in mare parte nevoile curente ale consumatorilor:

Ø      lactate-branzeturi

Ø      mezeluri

Ø      carne

Ø      produse congelate

Ø      produse aperitiv

Ø      semipreparate

Ø      bacanie: conserve, dulciuri, cafea, paste fainoase, zahar, biscuiti

Ø      panificatie-patiserie;

Ø      gastronomie

Ø      legume- fructe

Ø      apa, sucuri, bauturi

Ø      produse de igiena

Ø      intretinerea casei si articole de uz casnic

Ø      cosmetice

Ø      dietetice

 1. Paleta de servicii include:

§         apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800 0800 02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;

§         multiple modalitati de plata: cu tichete de masa sau utilizand carduri bancare, inclusiv cardul Carrefour MasterCard;

Carrefour Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute si care, cu ajutorul unora dintre ele, il diferentiaza de hipermarket:

Ø      Rapiditate la case : intrucat cumparaturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de baza, alimentare, cosul fiind mai mic, rapiditatea trebuie sa fie un atuu. In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.

Ø      Prospetime si Calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ, astfel incat clientii Carrefour sa gaseasca zilnic produse de calitate si foarte proaspete. In acest sens, Carrefour Market schimba sau ramburseaza in 7 zile suma platita pentru un produs daca acesta nu satisface deplin asteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfactie sau rambursare!”.

Ø      Produse Marca Proprie Carrefour. “Economisesti si ai si calitate!”: Carrefour Market ofera in gama sa, peste 1.000 de produse marca proprie Carrefour, la acelasi pret ca in hipermarketurile Carrefour si cu minimum 20% mai mic fata de pretul marcilor nationale, la aceeasi calitate.

Ø      Proximitate : este primul atribut care diferentiaza supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie.

Ø      Produse Dietetice: Carrefour Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai .

Ø      Fructe si Legume : Tot la acelasi nivel, gama de produse include si o varietate de fructe si legume, majoritar din Romania, de o calitate impecabila si de o prospetime controlata zilnic de echipele care se ocupa de controlul de calitate.

Ø      Profesionalismul echipelor: Noul supermarket functioneaza cu o echipa de 70 de profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati. In Romania, Grupul Carrefour numara incepand de astazi 34 de supermarketuri si opereaza 23 de hipermarketuri.

Anunțuri

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

 • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: