Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Colliers & DTZ Echinox, agenţi exclusivi ai Real4You pentru proiectele Mega Mall

Colliers Internaţional & DTZ Echinox au fost desemnate de către Real4You Immobilien agenţi co-exclusivi pentru închirierea proiectelor de retail dezvoltate de companie în Bucureşti, Târgu Mureş, Satu Mare şi Focşani.

Real4You Group va dezvoltă mai multe centre comerciale din Bucureşti şi în provincie, în oraşe precum Satu Mare, Foscani şi Târgu Mureş, sub marca Mega Mall. Un proiect de 70,000 mp va fi dezvoltat pe locaţia fostei fabrici Electroaparataj, în cartierul Pantelimon. Centrele comerciale din ţară vor avea între 18,000 mp şi 22,000 mp fiecare şi vor avea drept ancoră un hipermarket sau un supermarket.

Proiectul Mega Mall din Bucureşti va fi amplasat la intersecţia bulevardelor Iancului şi Pantelimon, pe fosta platformă industrială Electroaparataj şi va acoperi un perimetru (catchment area) în care locuiesc peste 1.2 milioane de bucureşteni. Centrul comercial este primul care se adresează nevoilor de cumpărături ale persoanelor care trăiesc în partea de est a Bucureştiului, reunind un număr mare de branduri de modă, un hipermarket şi o componentă importantă de divertisment.

Portofoliul Real4You combină câţiva  dintre factorii critici de succes ai oricărui proiect de retail în ziua de astăzi. Observăm  un interes crescând din partea retailerilor faţă de centrele comerciale care sunt situate central şi considerăm că strategia dezvoltatorului de a asigura cele mai bune locaţii în cele patru oraşe, coroborată cu calitatea proiectelor, constituie o temelie solidă pentru performanţe pe termen lung.

MegaMall Bucureşti se lansează într-un moment când piaţă s-a maturizat, întrunind toate criteriile pentru a deveni cel mai bun proiect de retail al capitalei: zonă extrem de populată, cu peste 200.000 de locuitori, care pot avea acces la mall pe jos, vizibilitate deosebită şi acces uşor cu maşina sau prin mijloace de transport public, un concept de retail care a fost riguros analizat şi adaptat la cerinţele pieţei şi nu în ultimul rând  sinergia cu Stadionul Naţional, care va avea o capacitate de 60.000 de spectatori „, a comentat Răzvan Sin, Head of the Retail Department, DTZ Echinox

„Retailerii au aşteptat îndelung un centru comercial în zona de est a Bucureştiului, care are un potenţial uriaş, date fiind densitatea populaţiei şi aria de atracţie generoasă. De asemenea, oraşele din provincie care vor găzdui un proiect Mega Mall sunt interesante pentru retailerii care caută spaţii în regiuni unde competiţia este mai scazuta”, afirmă Simina Istrate, Senior Associate în cadrul Departamentului de Retail al Colliers International.”

Real 4 You Group este o companie activă în domeniul imobiliar încă de la înfiinţarea sa, în 1995, de către Christian Rimpf şi Klaus Reiederer. Principalul obiect de activitate al companiei este planificarea şi dezvoltarea de proiecte imobiliare. Iniţial, au dezvoltat proiecte în Ungaria, Cehia şi Slovacia. Într-o a doua etapă, în urmă cu câţiva ani, compania a demarat proiecte în România şi Bulgaria. Compania a fost activă în perioada crizei, lansând câteva proiecte noi. În România, Real 4 You Group a dezvoltat 21 magazine MiniMax şi 3 parcuri de retail.

Anunțuri

Filed under: Imobiliare, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: