Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Bon-Joon Koo a fost numit CEO al LG Electronics

LG Electronics (LG) anunţă numirea lui Bon-joon Koo în funcţia de Chief Executive Officer, poziţie ce se adaugă funcţiei curente de Vice Chairman al LG Electronics. Boardul director a oficilizat numirea în cadrul unei întâlniri cu toţi membrii acestuia, întâlnire ce a avut loc la LG Twin Towers, sediul central al LG Electronics din Seoul, astăzi, 18 martie 2011. În acelaşi timp, Koo a fost numit oficial ca director pentru cea de-a noua întâlnire generală a acţionarilor LG.

În cadrul aceleaşi întâlniri a acţionarilor, Yu-sik Kang, Vice Chairman al LG Corporation şi Do-hyun Jung, Chief Finance Officer şi Executive Vice President, au fost numiţi director independent non-executiv şi respectiv director. Astfel, în prezent, compania LG numără şapte membri în bord, număr ce include şi directori din exteriorul companiei – In-kee Joo, Kyu-min Lee, Sang-hee Kim şi Jong-nam Joo

Pe lângă aceste numiri, în cadrul adunării au fost aprobate obiectivele de business ale companiei, la care s-a adăugat şi obiectivele energetic si de protejare  a mediului. Ultimele două vor include un proces de diagnoză în ceea ce priveşte consumul de energie, iniţative de eficienţă energetică şi construirea de facilităţi dedicate prevenirii poluării mediului înconjurător.

De asemenea, a fost luată o decizie în ceea ce priveşte păstrarea limitei de 4.5 miliarde de KRW (4 milioane de dolari), sumă destinată salariilor directorilor pentru anul 2011. Pentru plata dividendelor, directorii au stabilit suma de 200 de KRW pentru acţiunile comune şi de 250 KRW pentru acţiunile preferenţiale.

LG Electronics, Inc. (Korea Stock Exchange: 066570.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul  electronicii, informaţiilor şi comunicaţiilor. Compania are peste 80.000 de angajaţi în cele 115 de birouri. Alcătuită din patru mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, şi Air Conditioning & Energy Solutions, şi cu vânzări globale de 48.2 miliarde USD în 2010, LG Electronics este unul dintre cei mai mari producători de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile, sisteme audio-video, aparate de aer condiţionat şi maşini de spălat de pe piaţa mondială. LG este partener global Formula 1™ şi partener tehnologic Formula 1™.

Anunțuri

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: