Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Clubul Equestria aduce cea mai avansată tehnologie computerizată la un nou concurs de echitaţie

Clubul de Echitaţie Equestria organizează în perioada 19-20 martie un nou concurs de echitaţie ce încheie sezonul competiţional indoor. Concursul va dispune, în premieră pe ţară, de un sistem complet computerizat cu celulă fotoelectrică şi tabele electronice.

În concurs au fost înscrişi aproximativ 70 de cai, cu călăreţi din Bucureşti şi din alte oraşe din ţară, precum Bacău, Braşov, Sibiu şi Târgu Mureş. Concursul reuneşte atât sportivi profesionişti cât şi amatori. Pe parcursul celor două zile concursul va avea 8 probe împărţite în câte patru pe zi; proba nr. 1 – proba de amatori şi cai tineri (80 cm), proba nr. 2 – proba de nivel E (1,oo m), proba nr. 3 – proba de nivel D (1,10 m) şi proba nr. 4 – proba de nivel C (1,20 m). Concursul se va desfăşura în manejul mare acoperit , pe o suprafaţă de nisip de 30 m/75 m, iar încălzirea se va face în  terenul exterior, pe o suprafaţă de nisip de 25 m/45 m.

Spectacolul este deschis publicului larg iar intrarea este liberă în ambele zile. Clubul are amplasate tribune de 200 de locuri în manejul principal şi de asemenea un restaurant cu 60 de locuri din care se poate viziona concursul.

Competiţia se va desfăşura la Baza Hipică “Ştefan Stoica”, din Tâncăbeşti, str Hipodromului FN, com.Snagov.

Clubul Equestria a fost înfiinţat în anul 2010 de către Dr.Ozana şi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti pe o suprafaţă de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcţia clubului la sol. Clubul dispune de 50 de boxe pentru cai, 40 dintre ele având acces direct în padocurile exterioare individuale, duşuri cu apă caldă şi rece pentru cai, adăpători automate şi două solarii. În zona funcţională a grajdului se mai găsesc: două şelării, patru locuri pentru curăţat calul, zonă de spălat harnaşamentul calului, grupuri sanitare, loc pentru activitatea veterinarului şi loc special pentru potcovit. O zona foarte importantă a clubului o reprezintă manejurile acoperite, manejul mai mic rezervat începătorilor şi lucrului la coardă, şi de manejul principal, rezervat în special călăreţilor mai avansaţi şi antrenamentelor mai specializate, de obstacole şi dresaj. Clubul deţine 22 de cai, dintre care 13 proprii şi 9 în pensiune, aparţinând unor persoane private. Toţi caii sunt dresaţi, antrenaţi şi îngrijiţi pentru divertisment şi şcoală de călărie de către 3 instructori.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: