Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Lucian Bute promovează brandul naţional de turism la meciul cu Magee

Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, promovează România la meciul cu Brian Magee, care va avea loc pe 19 martie 2011, la arena sportiva Bell Centre din Montreal, Canada.

Bute poartă pe echipament însemnele brandului naţional de turism atât la meciul oficial, cât şi în alte trei momente, care preced evenimentul: antrenamentul din centrul comercial Place Versailles (desfăşurat în prezenţa publicului), conferinţa de presă şi cântarul oficial. În plus, la antrenament şi la conferinţa de presă sunt amplasate bannere cu marca turistică a României.

Lucian Bute şi-a anunţat acordul de a colabora cu MDRT în vederea promovării României anul trecut, în noiembrie, când a declarat: „Prin tot ceea ce am făcut până acum am încercat să promovez România; am purtat în ring drapelul naţional şi am fost întotdeauna mândru de ţara mea. Sunt onorat să mă alătur marilor sportivi care au promovat imaginea României în lume (precum Nadia, Hagi sau Ilie Năstase), cu atât mai mult cu cât este pentru prima dată când mi se propune să fac acest lucru în mod oficial”.

Acţiunea de promovare urmăreşte creşterea vizibilităţii şi notorietăţii brandului naţional de turism, precum şi asocierea cu o personalitate cu recunoaştere naţională şi internaţională, ca vector de promovare a turismului românesc.

Acţiunea face parte din programul anual de marketing şi promovare a României ca destinaţie turistică (HG 14/2011) şi se încadrează în proiectul de construire a brandului naţional de turism, proiect finanţat din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional.

Reclame

Filed under: Turism, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: