Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Penny Market a deschis cel de-al 117-lea magazin, la Corabia

Penny Market/Penny Market XXL a deschis cel de-al 117-lea magazin, în Corabia. Suprafaţa magazinului este de 1.230 m2, dintre care  760 m2 spaţiu de vânzare şi 470 m2 depozit şi spaţii sociale, în timp ce parcarea pentru clienţi numără 46 de locuri. Noua deschidere a creat 12 locuri de muncă. Pentru 2011, Rewe România are în plan extinderea reţelei din România cu alte 20 magazine.

Penny Market urmează strategia de preţ prin care doreşte să le ofere clienţilor produse variate, care acoperă tot necesarul zilnic, la cel mai bun preţ de pe piaţă. Se încurajează achiziţionarea de produse locale, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare să fie de provenienţă autohtonă. Importanţa cea mai mare o au produsele alimentare, magayinul oferind însă şi o gamă extinsă de articole de casă, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon.

De asemenea, Penny Market are o gama variată de mărci proprii, atât naţionale, cât şi internaţionale. Un alt punct forte îl reprezintă departamentul de produse proaspete. Astfel, Penny garantează zilnic clienţilor săi calitatea şi prospeţimea produselor la cele mai bune preţuri pentru carne, mezeluri, brânzeturi şi produse lactate, legume şi fructe. Pe lângă sortimentul de bază, Penny Market oferă o varietate de produse tematice de calitate.

Nu în ultimul rând, magazinele Penny Market sunt concepute astfel încât clienţii au totul la îndemână – îşi pot face cumpărăturile într-un timp foarte scurt, datorită unei compartimentări clare pe sortimente, ce le facilitează orientarea.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi a intrat pe piaţa românească în 2005, iar momentan este unul din cei mai activi retaileri din România, ajungând la un număr de 117 magazine Penny Market/Penny Market XXL.

Grupul REWE este unul dintre liderii europeni în comerţul alimentar şi în turism. În afară de comerţul en detail din domeniul alimentar, REWE mai este activ la nivel european şi în domeniul turismului şi al comerţului cu articole de tipul Do-it-Yourself. Grupul REWE este reprezentat în Europa de peste 14.500 magazine în Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria, iar în România este prezent prin lanţurile de magazine Billa, Penny Market XXL şi Penny Market.

Rewe România a creat până la momentul actual aproximativ 2.500 locuri de muncă la sediul central, în centrul logistic şi în cele 117 magazine Penny Market şi Penny Market XXL

Reclame

Filed under: Business, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: