Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Salonul Internaţional de Mobilă a fost lansat oficial în România

Prima ediţie a Salonului Internaţional de Mobilă – SIM a fost lansată oficial pe 16 martie 2011, în cadrul unei conferinţe de presă, prezidată de Aurica Sereny, Preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România (APMR), şi de Camelia Buda, Director General al Euroexpo Trade Fairs.

După mulţi ani în care a susţinut un alt eveniment dedicat mobilei, la Romexpo, anul acesta APMR a încheiat un parteneriat cu Euroexpo Trade Fairs, lider privat pe piaţa organizării de târguri şi expoziţii în România, şi organizează Salonul Internaţional de Mobilă – SIM. Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti, la Romaero Băneasa, în perioada 7 – 11 septembrie 2011.

Euroexpo Trade Fairs a renunţat la colaborarea cu Romexpo, după 8 ani în care a lansat, organizat şi susţinut cele mai importante târguri în pavilioanele complexului expoziţional.

“Anul acesta, la sugestia clienţilor noştri, nemulţumiţi de schimbările continue în politica Romexpo, am decis să renunţăm la colaborarea cu aceştia în favoarea locaţiei Romaero”, a declarat Camelia Buda.

“Am dorit de mulţi ani să organizăm un târg de mobilă în condiţii excelente. Prin parteneriatul cu Euroexpo am decis să lansăm un nou eveniment, la standarde internaţionale. Din pricina nemulţumirilor membrilor noştri, am propus consiliului director al APMR organizarea Salonului Internaţional de Mobilă – SIM, la Romaero, în parteneriat cu Euroexpo, o companie cu experienţă în domeniul târgurilor şi expoziţiilor şi care oferă servicii de calitate”, a precizat Aurica Sereny.

Salonul Internaţional de Mobilă este lansat într-un context economic favorabil. Industria mobilei a fost una din cele mai reprezentative în ceea ce priveşte exporturile în anul 2010.

“În ciuda crizei, în primele 11 luni ale anului 2010, am înregistrat o creştere a exporturilor de 13.5%, ajungând la 1.083 milioane euro. Este cel mai mare export de mobilă al României de până acum. Un rezultat deosebit, cu atât mai mult cu cât pe piaţa internă consumul a scăzut cu 17%. Membrii noştri care s-au orientat spre export au rezultate bune”, a mai apreciat Presedintele APMR.  (pentru mai multe detalii, consultati cele doua documente anexate)

În ceea ce priveşte anul acesta, previziunile reprezentanţilor din industria mobilei sunt optimiste.

În cadrul conferinţei de lansare a Salonului Internaţional de Mobilă 2011 au mai luat cuvântul şi alţi reprezentanţi ai industriei de mobilă, care au susţinut organizarea expoziţiei la Romaero Băneasa: Cristian Bilţ, preşedinte/director general al grupului Simex şi vicepreşedinte al Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România, Rodica Sfâca, director general al companiei Ronex Producţie şi membru în Consiliul Director al APMR, Mihail Gîdei, director general al companiei Samus Mex – membră a grupului Mobexpert, membru în Consiliul Director al APMR, şi Marius Raia, director general al firmei Casa Rusu. Aceştia, împreună cu ceilalţi participanţi la conferinţă şi-au anunţat azi oficial intenţia de a participa la târgul internaţional din 7 – 11 septembrie 2011.

Salonul Internaţional de Mobilă 2011 este dedicat industriei de mobilă, produse finite din lemn, materii prime, materiale auxiliare şi accesorii pentru mobilă, decoraţiuni interioare, horeca, utilaje şi echipamente pentru prelucrarea lemnului.

SIM se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 15.000 mp în cadrul pavilioanelor Romaero Băneasa din Bucureşti, în imediata apropiere a aeroportului Aurel Vlaicu.

SIM oferă vizitatorilor ocazia să descopere noile tendinţe în materie de design mobilier, tehnici de ultimă generaţie privind ultilaje şi echipamente, o sectorizare eficientă a produselor expuse, precum şi lansări de noi produse şi demonstraţii live ale echipamentelor.

Salonul Internaţional de Mobilă va oferi expozanţilor posibilitatea de a interacţiona cu un public avizat, o componentă importantă fiind fluxul de specialişti din ţară şi din exterior, iar vizitatorilor, pe lângă ocazia de a vedea un târg modern, în tendinţe, şi încheierea de parteneriate şi vânzări la faţa locului.

Salonul Internaţional de Mobilă (SIM) este organizat de APMR – Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România în parteneriat cu Euroexpo Trade Fairs, companie de top în sfera organizării de târguri şi expoziţii.

Reclame

Filed under: Business, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 940,831 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: