Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Ultimele bilete cu preturi promotionale la concertul BRYAN FERRY

Ultimele bilete pentru concertul BRYAN FERRY de la Bucuresti mai pot fi achizitionate la preturi reduse doar pana duminica, 20 martie, online la Eventim.ro si din retelele magazinelor Germanos, Orange¸Vodafone, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti, dar si de la Sala Palatului. Biletele sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in sala: 100, 140, 180, 240 si 300 lei. Concertul BRYAN FERRY din 01 mai 2011 este produs de One Event.

Incepand de luni, 21 martie, preturile biletelor vor fi majorate astfel: 120, 160, 210, 280 si 350 lei. BRYAN FERRY este considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni britanici din toate timpurile. A devenit faimos inca de la inceputul anilor ‘70 pentru vocea suava si melancolica, pentru prezenta scenica impecabila si eleganta si pentru stilul vestimentar inconfundabil. De-a lungul carierei impresionante a compus si inregistrat nu mai putin de 13 albume solo, trei dintre ele ajungand No.1 in Marea Britanie si 8 albume cu Roxy Music. De asemenea 10 din single-urile lansate de Ferry au intrat in Top 5 si Top 10 UK Charts.

Supranumit adesea “Mr. Cool”, „The King Of Cool” sau ”The Electric Lounge Lizard”, Ferry si-a inceput cariera solo in anul 1973 cand inca era membru al trupei Roxy Music.

Concertul de la Bucuresti promoveaza noul material discografic al artistului lansat in toamna anului trecut. Intitulat “Olympia”, albumul contine atat piese inregistrate alaturi de fostii colegi din Roxy Music cat si colaborari cu artisti renumiti precum David Stewart (Eurythmics), Johnny Greenwood (Radiohead), Flea (Red Hot Chilly Peppers), Scissor Sisters, Groove Armada si David Gilmour (Pink Floyd).

BRYAN FERRY va fi acompaniat in turneul “Olympia” de catre noua instrumentisti de exceptie,  multi dintre ei au fost de-a lungul timpului alaturi de artist atat la inregistrari cat si la concertele live.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: