Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– 4PSA se întâlnește cu partenerii și clienții la WorldHostingDays 2011

4PSA, dezvoltator de soluții software pentru cloud computing, va participa în calitate de partener la WorldHostingDays 2011, cel mai mare eveniment din industria de hosting. WHD 2011 se va desfășura în perioada 22-25 martie 2011 în Europa Park (Rust, Germania), unul dintre cele mai mari parcuri tematice din Europa.

Cunoscut până acum sub denumirea WebHostingDay, evenimentul de patru zile (târg și conferință) va reuni companii importante din industria globală de hosting. Ediția din 2010 a atras peste 2800 de vizitatori din 73 de țări.

“Experiența noastră la WebHostingDay este excelentă. Anul acesta anticipăm din nou o participare fructuoasă. 4PSA își așteaptă vizitatorii la standul #74, unde toți cei dornici să înțeleagă mai bine cum funcționează Comunicațiile Unificate și care sunt principalele avantaje aduse furnizorilor de servicii, vor avea acces la prezentări și demonstrații live”, a afirmat Mike Ross, Președintele 4PSA America.

În 2011, 4PSA va lansa o serie de produse și servicii revoluționare menite să atragă clienții către ideea folosirii unui hub complet de Comunicații Unificate. Bogdan Carstoiu, directorul general 4PSA, va susține pe 24 martie o prezentare de 45 de minute în cadrul programului de conferințe WHD 2011. Arhitectul sistemului 4PSA VoipNow va dezbate avantajele pe care furnizorii de servicii le pot fructifica prin integrarea serviciilor curente cu cele mai noi canale de comunicare, precum rețelele sociale.

Cu ocazia WorldHostingDays 2011, 4PSA va prezenta o gamă largă de produse, printre care VoipNow Platform și DNS Manager. Laureată în mediile de specialitate, soluția VoipNow Platform accelerează procesul de adoptare a Comunicațiilor Unificate. DNS Manager este un produs multi-tenant ușor de utilizat, prin intermediul căruia atât furnizorii de servicii, cât și companiile beneficiază de cele mai avansate soluții de DNS hosting.

Reclame

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: