Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Baumix: Vom mentine nivelul preturilor in ciuda cresterii cheltuielilor

Producătorul autohton de materiale de construcții Baumix declară că, în ciuda creșterii cheltuielilor de producție cu circa 8-10% pe baza scumpirilor în lanț a materiilor prime, în special a hârtiei (sacii) și combustibilului, a menținut în primul trimestru prețurile la nivelul din 2010. În 2010, prețurile medii la nivelul întregii piețe au suferit o contracție de circa 10-15% față de 2009.

Ținând cont atât de sezonalitatea pieței cât și de influența lipsei proiectelor administrației centrale și locale, reprezentanții Baumix estimează că o creștere a prețurilor va conduce la contracția pieței, deja afectată în 2009 și 2010 de criza economică.

“În acest moment, piața nu este pregătită să absoarbă o creștere a prețurilor, deși sunt deja jucători care iau în calcul și această posibilitate. În ceea ce ne privește facem eforturi în a acoperi aceste creșteri ale cheltuielilor prin eficientizarea costurilor” a declarat Răzvan Bobe, Director Cercetare Dezvoltare Baumix.

În ceea ce privește comportamentul consumatorilor în 2011, potrivit reprezentanților Baumix, cele mai cerute produse vor rămâne, la fel ca în 2010, cele din gama economică Primus, caracterizate de un raport optim performanță-preț.

Producătorul de materiale de finisare pentru construcții civile la interior și exterior Baumix, unul dintre cei mai importanţi producători de materiale de construcţii prezent pe piaţa din România încă din 2003, oferă o gamă largă de produse cu rețetă autentică, proiectate în laboratoarele proprii și produse în fabrica de la Ploieşti, cu o capacitate de producţie de 35.000 tone lunar.

Baumix oferă produse după rețete originale create și certificate în centrul de dezvoltare și testare Baumix, fiind singurul producător român de tencuială decorativă în stare uscată, colorată în masă.

Anunțuri

Filed under: Business, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: