Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cumpărătorii din Piatra Neamț preferă apartamentele cu 2 camere

După doar câteva săptămâni de la finalizarea primelor două blocuri, clienții care au ales să cumpere locuințe în ansamblul Green Hills din Piatra Neamț au început să se mute în apartamentele achiziționate. Din cele 114 apartamente din prima fază a Green Hills au fost vândute 42, în topul preferințelor numărându-se locuințele cu două, respectiv trei camere.

Cu suprafețe cuprinse între 45 și 135 de metri pătrați, prețurile apartamentelor din Green Hills pornesc de la 42.000 de euro, proprietarii beneficiind în același timp de locuri de parcare și spații de depozitare.

Primele 114 apartamente ale proiectului au fost finalizate în urma unei investiții de aproximativ 8 milioane euro. La final, Green Hills, construit pe un teren de peste 6.300 de metri pătrați, va avea 232 de apartamente.
A doua fază a proiectului va demara după vânzarea apartamentelor din primele două blocuri deja finalizate.

„Punând la dipoziția clienților apartamente care oferă confort și finisaje care nu se întâlnesc în celelalte blocuri deja construite, Green Hills a impus noi standarde de calitate pe piața imobiliară din Piatra Neamț. Ne asteptam ca in urmatoarea perioada sa inregistram o crestere in numarul de tranzactii deoarece in acest moment oferim preturi extreme de avantajoase iar clientii se pot muta in aceeasi zi in care au finalizat achizitia apartamentelor. ”, a declarat Asaf Ravid, Country Manager Aura Investment.

„Piatra Neamț este unul dintre cele mai mari orașe din Nord-Estul țării, un oraș în plină dezvoltare unde locuitorii deja au nevoi complexe, care nu pot fi satisfacute de locuințele deja existente. Green Hills se adreseză oamenilor cu un stil de viață activ, care vor locuințe la un standard de calitate înalt, sigure și totuși cu un cost echilibrat cu nivelul veniturilor lor. ” a adăugat Ravid.

Green Hills este situat în sudul orașului, într-o zonă în plină dezvoltare, în vecinatatea unei școli și a unei gradinițe și cu acces direct la mijloacele de transport în comun. De asemenea, în imediata apropiere a complexului rezidențial a fost construit primul mall din Piatra Neamț, Galleria Mall.

Complexul rezidențial Green Hills este dezvoltat de Aura Investments, înregistrată în Luxemburg. Compania este activă pe sectorul rezidențial, de retail și de birouri din SUA, Israel și Europa Centrală și de Est. Aura Investments are în Europa, în diverse stadii de construcție peste 4.500 de unități rezidențiale, alte 3.500 de unități fiind în parteneriat cu Plaza Centers.

În România, compania operează mai multe centre comerciale Galleria dezvoltate împreună cu GTC si ansambluri rezidentiale in Piatra Neamt si Ploiesti.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: