Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Penny Market deschide cel de-al 118-lea magazin, la Cluj-Napoca

Penny Market/Penny Market XXL, cea mai mare retea de magazine tip discount din Romania, a deschis cel de-al 118-lea magazin, in Cluj-Napoca. Suprafata magazinului este de 1.384 m2, dintre care 1.032,5 m2 spatiu de vanzare si 124,78 m2 depozit si spatii sociale, in timp ce parcarea pentru clienti numara 245 de locuri. Noua deschidere a creat 12 locuri de munca. Pentru 2011, Rewe Romania are in plan extinderea retelei din Romania cu alte 20 de magazine.

Penny Market urmează strategia de preţ prin care doreşte să le ofere clienţilor produse variate, care acoperă tot necesarul zilnic, la cel mai bun preţ de pe piaţă. Se încurajează achiziţionarea de produse locale, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare să fie de provenienţă autohtonă. Importanţa cea mai mare o au produsele alimentare, oferind totodată o gamă extinsă de articole de casă, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon.

De asemenea, Penny Market are o gama variată de mărci proprii, atât naţionale, cât şi internaţionale. Un alt punct forte îl reprezintă departamentul de produse proaspete. Astfel, Penny le garantează zilnic clienţilor săi calitatea şi prospeţimea produselor la cele mai bune preţuri pentru carne, mezeluri, brânzeturi şi produse lactate, legume şi fructe. Pe lângă sortimentul de bază, Penny Market oferă o varietate de produse tematice de calitate.

Nu în ultimul rând, magazinele Penny Market sunt concepute astfel încât clienţii au totul la îndemână – îşi pot face cumpărăturile într-un timp foarte scurt, datorită unei compartimentări clare pe sortimente, ce le facilitează orientarea.

Reclame

Filed under: Business, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: