Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Promenada Mall Brăila se extinde cu o nouă zonă de entertainment

Fondul de investiţii New Europe Property Investment (NEPI) va dezvălui publicului, pe 1 aprilie 2011, primul proiect regional de retail din sud-estul ţării: extinderea centrului comercial Promenada Mall din cadrul parcului comercial European Retail Park Brăila. Promenada Mall Brăila devine, astfel, principalul centru de cumpărături şi divertisment din regiunea de sud-est a ţării şi unul dintre cele mai mari proiecte regionale de retail de la nivel naţional.

Dezvoltarea centrului comercial include o zonă dedicată de food&entertainment, un cinematograf cu zece săli dotat cu tehnologie 3D de ultimă generaţie, un spaţiu de joacă pentru copii, pistă de bowling, billiard, centre de sănătate şi frumuseţe, precum şi un patinoar permanent în interiorul mall-ului. Mai mult, galeria comercială extinsă va număra peste 100 de magazine, la care se vor adăuga numeroase alte opţiuni de divertisment şi de petrecere a timpului liber.

“Extinderea complexului comercial Promenada Mall Brăila a fost gândită sub forma unui proiect unic pentru oraşele Brăila-Galaţi şi împrejurimi, care va oferi locuitorilor din şase judeţe (Brăila, Galaţi, Ialomiţa, Buzău, Vrancea şi Tulcea) cea mai bună ofertă de retail şi divertisment din regiune”, a declarat Dragoş Chiriţă, director de marketing Promenada Mall Brăila.

“Promenada Mall Brăila a convins deja publicul brăilean, prin gama variată de produse oferite până acum – de la îmbrăcăminte, cosmetice şi bijuterii, până la mobilier, electrice şi electrocasnice – şi a devenit cunoscut pe piaţa românească drept unul dintre primele 10 centre comerciale din afara Bucureştiului. Prin extinderea mall-ului, intenţionăm să ducem experienţa shopping-ului la următorul nivel şi să oferim celor aproximativ 1 milion de locuitori din regiune paleta completă de produse şi servicii – fie că vorbim despre cumpărături, gastronomie sau divertisment”, a declarat Tiberiu Smaranda, reprezentant NEPI Investment Management.

Promenada Mall Brăila va fi singurul centru comercial din afara Bucureştiului dotat cu patinoar interior permanent. Cu o suprafaţă de 450 m.p., patinoarul va beneficia de o poziţionare privilegiată pe galeria centrului comercial şi va găzdui periodic promoţii speciale, concursuri şi evenimente. Totodată, centrul comercial va pune la dispoziţia clienţilor personal specializat care va oferi tuturor vizitatorilor interesaţi instruire pentru iniţierea sau perfecţionarea în domeniul patinajului şi al hocheiului. Alte opţiuni de divertisment oferite de Promenada Mall Brăila vor include o pistă de bowling ultra-performantă, precum şi un spaţiu special amenajat cu 12 mese de billiard.

 

Totodată, Promenada Mall Brăila va găzdui cel mai mare complex cinematografic cu tehnologie 3D din sud-estul ţării, construit în parteneriat cu Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Est. Cinematograful dispune de 10 săli de cinema în care vizitatorii mall-ului vor putea testa şi experimenta tehnologia 3D de ultimă generaţie.

La rândul său, zona de restaurante va oferi vizitatorilor posibilitatea de a alege între o varietate de bucătării – tradiţionale sau cu specific internaţional – precum şi menu-uri de tip fast-food, produse de patiserie, cofetărie sau gelaterie.

Proiectul de extindere aparţine unui program vast de dezvoltare derulat de New Europe Property Investments, fondul de investiţii care deţine parcul comercial European Retail Park Brăila, din care face parte şi centrul comercial Promenada Mall.

European Retail Park este cel mai mare proiect regional de retail din sud-estul României, cu o zonă totală de acoperire de peste 1 milion de persoane. Centrul comercial este aplasat pe o suprafaţă totală de aproximativ 126.000 m.p., având o suprafaţă construită de aproximativ 70.000 m.p. Centrul comercial Promenada Mall Brăila reprezintă componenta principală a parcului comercial European Retail Park Brăila, alături de alţi trei mari operatori: Altex, Carrefour şi Bricostore. European Retail Park Brăila este amplasat pe Drumul European 577, la 10 minute de centrul oraşului Brăila şi la 15 minute distanţă de Galaţi.

Promenada Mall Brăila se integrează perfect în peisajul oraşelor Brăila-Galaţi şi din împrejurimi, fiind locul unde tinerii, familiile şi oamenii de afaceri deopotrivă pot socializa, îşi pot petrece timpul liber, bucurându-se de o pauză de la rutina zilnică. Reunind o mare varietate de mărci de îmbrăcăminte de prim rang, diferite opţiuni de divertisment, restaurante şi alte servicii, Promenada a fost creată pentru a veni în întâmpinarea preferinţelor tuturor celor ce caută un loc pentru relaxare şi bună-dispoziţie.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: