Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Fantezia prinde viata in Sucker Punch: Evadare din realitate

Renumitul Zack Snyder, regizorul block buster-ului  300, revine pe marile ecrane cu o noua capodopera vizuala ce exploreaza intr-un mod fantastic granita dintre realitate si imaginatie, Sucker Punch: Evadare din realitate. Filmul are premiera in Romania din 25 martie in cinematografele:

Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), in reteaua Cinema City (Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Pitesti) si poate fi vizionat si in format Imax 2D la cinematograful Cinema City Cotroceni.

Dupa succesul inregistrat cu 300 si Watchmen, Snyder, care a colaborat in cadrul acestui proiect si cu sotia sa Deborah (producator), semneaza regia, productia dar si scenariul filmului. Sucker Punch: Evadare din realitate are la baza o scurta povestire scrisa de insusi Snyder in urma cu ceva timp: ,,Acum cativa ani am scris o prima schita despre un personaj contradictoriu, Babydoll. Pe masura ce am lucrat la ea, ideea a evoluat, a luat amploare si a capatat o viata proprie”.

In film, Babydoll (Emily Browning) alaturi de  Rocket (Jena Malone), Blondie (Vanessa Hudgens), Amber (Jamie Chung) si Sweet Pea (Abbie Cornish) isi creeaza propriul univers, in care devin razboinicele perfecte si infrunta fara ezitare tot felul de creaturi terifiante, de la samurai la dragoni si serpi uriasi, ajutandu-se de un arsenal pe masura. Cu personalitati diferite, dar unite de un scop comun, ele sunt nevoite sa hotarasca rapid ce sacrificii sunt dispuse sa faca pentru a ramane in viata si a continua periculosul joc.

Primind un ajutor nesperat din partea lui Wise Man (Scott Glenn), aventura incredibila a fetelor le poate reda vietile, insa doar daca reusesc sa duca la bun sfarsit provocarile primite de la cei care le tin captive: Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) si High Roller (Jon Hamm).

Redate cu ajutorul unor efecte speciale impresionante, perceptia, imaginatia, amintirea sau falsa amintire devin armele cu care fetele lupta pentru eliberare, regizorul considerand ca frumusetea acestui film este data tocmai de contradictia sa: ,,o poveste sumbra, dar uluitoare din punct de vedere vizual”.

Sucker Punch: Evadare din realitate, o incursiune originala intr-o lume a fanteziei, poate fi vizionat din 25 martie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), in reteaua Cinema City (Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Pitesti) si poate fi vizionat si in format Imax 2D la cinematograful Cinema City Cotroceni. Un film Warner Bros., distribuit in Romania de MediaPro Distribution.

Anunțuri

Filed under: Lifestyle, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,333 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: