Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Netbook-urile ASUS Eee PC pe platforma AMD Brazos sunt disponibile in România

ASUS a lansat netbook-urile Eee PC 1015B și 1215B bazate pe AMD Brazos. Noua platformă integrează unitățile de procesare accelerată din seria E sau din seria C, cunoscute drept APU. Modelul Eee PC 1215B este deja disponibil în stoc în România la un preț aproximativ de 1999 lei (TVA inclus).

Acestea oferă o grafică și o experiență de operare superioare chiar și în cazul unor echipamente de mici dimensiuni, extinzând totodată autonomia bateriei. Netbook-urile utilizează un procesor și un accelerator grafic în aceeași pastilă, îmbunătățind transferul de date între componente, cu beneficiul consumului redus. Noua platformă include tehnologie video cu suport DirectX 11 pentru efecte vizuale avansate.

Platformă nouă, performanțe mai bune, fiabilitate de încredere
Caracteristicile noului APU AMD Fusion oferă performanțe nemaiîntâlnite la netbook-urile anterioare. Eee PC 1215B* este un portabil cu ecran de 12”, susținut de un procesor AMD E-350 dual-core la 1.6GHz, în timp ce Eee PC 1015B* este versiunea cu LCD de 10” și procesor AMD C-50 dual core la 1.0GHz. Puterea absorbită de procesoare (TDP) este de 18W, respectiv 9W, noile Eee PC-uri fiind foarte eficiente energetic pentru puterea de calcul oferită.

Performanțele grafice oferite de noua platformă Brazos sunt comparabile cu cele ale notebook-urilor cu grafică dedicată, fiind totodată eficiente energetic. Eee PC 1215B și 1015B dispun de acceleratoarele grafice AMD Radeon HD6310** GPU, respectiv HD6250 GPU, cu suport DirectX 11 pentru o experiență multimedia deosebită. Ambele modele integrează câte un port HDMI pentru redarea FullHD 1080p pe ecranele mari.

Autonomie pentru întreaga zi de lucru
Tehnologia exclusivă ASUS Super Hybrid Engine împreună cu APU-urile AMD Fusion, ce au un consum redus de energie, extind durata de utilizare a sistemului. Funcționând continuu până la 8.5 ore***, Eee PC 1215B și 1015B pot opera întreaga zi de lucru fără reîncărcări frecvente.

Performanță de notebook, dimensiuni de netbook
Ambele modele Eee PC 1215B și 1015B sunt complet echipate cu o multitudine de porturi și opțiuni de conectare. Acestea dispun de un port USB 3.0*, care suportă transferuri de date de până la 10 ori mai rapide decât USB 2.0, alături de Bluetooth 3.0 și Wi-Fi 802.11n pentru a menține utilizatorii conectați la rețeaua wireless. Camera web integrată dispune de un filtru opac, care îi poate asigura intimitate utilizatorului.

Reclame

Filed under: IT&C, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: