Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Primaria Capitalei reglementeaza circulatia din zona parcarii magazinului Cocor

Clientii centrului comercial COCOR dar si persoanele care se deplaseaza cu masina in zona centrala a capitalei beneficiaza incepand din aceasta saptamana de trei variante de acces in parcarea multilevel a magazinului. Ca urmare a amplasarii semnelor de circulatie care reglementeaza circulatia pe un singur sens, accesul in parcarea multilevel cu 200 de locuri de parcare a magazinului  COCOR poate fi facuta din spatele magazinului, pe 3 cai de acces:

  • Str. Baratiei din Bd. Corneliu Coposu
  • Str. Baia de Fier din Str. Sf. Vineri
  • Str. Patriei din Bd. Corneliu Coposu

„Pana la acest moment, circulatia in zona nu a fost oficial reglementata, iar traficul s-a desfasurat destul de haotic. Aglomeratia de masini pe strazile inguste din centrul vechi creeaza permanent blocaje, facand uneori imposibila deplasarea chiar si a unei singure masini pe un sens. Este unul dintre motivele  pentru care persoanele care se deplaseaza cu masina evita aceasta zona, chiar daca prezinta interes pentru ei” declara Nina Scarlat, Director General COCOR SA, compania care controlează centrul comercial cu acelasi nume.

Parcarea multilevel (pe 4 niveluri) a magazinului COCOR adauga astfel un numar de 200 locuri de parcare in una dintre cele mai aglomerate zone ale Bucurestiului, ce prezinta un mare deficit de locuri de parcare.

Tariful in parcarea magazinului COCOR este de 2 Ron/ora, prima ora fiind oferita gratuit. In paralel, COCOR ofera parcare gratuita clientilor prin cardul COCOR, care asigura 60 de zile de parcare gratuita. Orice client al magazinului poate intra in posesia acestui card in baza cumparaturilor efectuate in magazin.

In urma deschiderii magazinului COCOR in octombrie 2010, compania care controlează centrul comercial, COCOR SA (COCOR), a inregistrat in ultimul trimestru al anului 2010 o cifra de afaceri de 8.4 mil lei, dublu fata de aceasi perioada din 2009 si un profit din exploatare de 2.8 mil lei, egal cu cel bugetat, fata de numai 0,03 mil lei in aceeasi perioada a anului anterior.

Situat in centrul istoric al Bucurestiului, Cocor s-a redeschis publicului in octombrie 2010, in urma unor lucrari de modernizare care au costat 24,5 milioane Eur. In prezent COCOR dispune de 10.000 mp suprafata inchiriabila si de o parcare de 200 locuri. COCOR are departamente specializate pe fiecare etaj: subsol si parter – accesorii si decoratiuni; et 1 si 3 – moda femei; et 2 – Galerie Designeri Romani; et 4 – moda barbati; et 5 – moda copii.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,027 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: