Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Forza Rossa ofera revizie tehnica gratuita timp de 7 ani noilor proprietari de Ferrari

Clienţii Ferrari din România vor beneficia începând cu data de 24 martie, prin intermediul Forza Rossa, de revizie tehnică gratuită timp de 7 ani pentru modelele Ferrari Four comandate şi livrate după această dată.

Lansat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în premieră mondială, noul serviciu este disponibil pentru toţi clienţii ce vor comanda Ferrari Four. Ei vor beneficia de revizie tehnică gratuită timp de şapte ani de la cumpărarea maşinii, serviciul menţinându-se chiar dacă în acest interval proprietarul maşinii se schimbă.

Serviciul after-sales este o nouă iniţiativă care continuă expansiunea beneficiilor oferite de Căluţul Cabrat clienţilor săi pentru a păstra standardul de tehnologie şi performanţă al autoturismelor şi al serviciilor after-sales la cel mai înalt nivel.

Noul Ferrari Four lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva, în această lună, este primul model de serie cu tracţiune integrală creat de Ferrari, iar soluţiile tehnice inovatoare ce au apărut au primit mai multe brevete internaţionale.

Revoluţionarul FF îmbină performanţa extremă a unei maşini sport cu versatilitatea şi confortul unui model 4×4, ambele alăturate unui design inovator.

FF este dotat cu un motor cu injecţie directă cu o cilindree de 6.262 centimetri cubi care oferă o putere maximă de 660 Cai Putere la 8.000 rpm. În plus, noul FF, capabil să găzduiască 4 persoane, atinge viteza de 100 km/h în doar 3,7 secunde.

Datorită puterii şi a raportului greutate-putere de 2,7 kg/CP (cel mai bun din segment), împreună cu distribuţia optimă a greutăţii, noul model oferă o manevrabilitate excepţională pe orice suprafaţă de drum (asfalt, zăpadă, pământ, macadam) şi atinge o viteză maximă de 335 km/h. Cutia de viteze cu dublu ambreiaj este amplasată pe puntea spate, în sistem transaxle, pentru o repartiţie optimă a greutăţii maşinii între punţile faţă şi spate.

Performanţele excepţionale FF pe suprafeţe cu aderenţă redusă se datorează sistemului de tracţiune integrală 4RM, dezvoltat şi înregistrat de inginerii Ferrari.

Forza Rossa, importatorul oficial şi exclusiv Ferrari în România, are alocate 4 unităţi  FF pentru acest an. Primul model FF va sosi în România în luna iunie.

Forza Rossa este una dintre cele mai importante şi influente companii în industria auto din regiune. Reputaţia companiei se datorează echipei sale de profesionişti, dedicaţi şi cu viziune asupra aşteptărilor şi exigenţelor clienţilor.

Forza Rossa operează ca unic importator Ferrari pe piaţa românească precum şi în Bulgaria şi Republica Moldova. Începând cu 2011, Forza Rossa este reprezentantul exclusiv al mărcii Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova.

Filed under: Auto, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,242 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: