Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Merck şi sanofi-aventis menţin separate activităţile în domeniul sănătăţii animalelor

Merck şi sanofi-aventis au încetat acordul cu privire la constituirea unui nou joint venture în domeniul produselor pentru sănătatea animalelor, prin combinarea Merial, divizia de sănătate a animalelor din cadrul Grupului sanofi-aventis, cu Intervet/Schering-Plough, unitatea pentru sănătate a animalelor din cadrul Grupului Merck.

Drept urmare, fiecare companie îşi va păstra separat activităţile şi activele actuale din domeniul sănătăţii animalelor.

De la anunţul iniţial cu privire la intenţia lor de a realiza acest proces de combinare, pe data de 9 martie 2010, ambele companii au depus toate diligenţele pentru a crea un joint-venture în domeniul sănătăţii animalelor, eforturi care au constat inclusiv în depunerea dosarelor de cerere impuse de autorităţile pentru concurenţă.

Companiile îşi încetează acordul în principal din cauza complexităţii tot mai mari pe care o presupune punerea în practică a tranzacţiei propuse, atât în privinţa naturii şi a dimensiunii cesiunilor anticipate, cât şi în privinţa duratei necesare pentru procesul de revizuire de către autorităţile din domeniul concurenţei de la nivel mondial. Merck şi sanofi-aventis au stabilit de comun acord că încetarea acestui acord este în interesul superior al ambelor companii şi al acţionarilor lor, precum şi al angajaţilor Merial şi Intervet/Schering Plough.

Grupul sanofi-aventis rămâne puternic angajat în activităţile sale din domeniul sănătăţii animalelor, care vor continua să se dezvolte sub marca Merial, ca platformă de creştere a Grupului, cu activităţi diversificate în domeniul sănătăţii. Merial este unul dintre liderii mondiali inovatori din domeniul sănătăţii animalelor, dedicat cercetării, dezvoltării, fabricării şi comercializării de medicamente şi vaccinuri de uz veterinar şi a realizat o cifră de afaceri de 2,6 miliarde USD în 2010.

Divizia Intervet/Schering-Plough a Grupului Merck este lider mondial în cercetarea, dezvoltarea, fabricarea şi vânzarea de medicamente veterinare şi a realizat o cifră de afaceri de 2,9 miliarde USD în 2010. Merck îşi menţine angajamentul ferm pentru activităţile sale din domeniul sănătăţii animalelor şi intenţionează să valorifice în continuare portofoliul larg şi inovator al Intervet/Schering-Plough.

Ca urmare a încetării acordului, Merial şi Intervet/Schering-Plough vor continua să îşi desfăşoare activitatea în mod independent. Încetarea acordului nu presupune penalizări pentru niciuna dintre părţi, iar fiecare parte îşi suportă propriile cheltuieli.

Merck este în prezent un lider mondial în domeniul îngrijirii sănătăţii, care lucrează pentru ca oamenii să aibă o stare bună de sănătate. În afara Statelor Unite şi Canadei, Merck este cunoscut sub numele de MSD. Prin intermediul medicamentelor eliberate pe bază de prescripţie, vaccinurilor, terapiilor biologice şi produselor de îngrijire de larg consum şi pentru sănătatea animalelor, colaborăm cu clienţii noştri şi operăm în peste 140 de ţări, pentru a oferi soluţii inovatoare pentru sănătate. Ne demonstrăm, de asemenea, angajamentul pentru creşterea accesului la îngrijirile de sănătate prin politici, programe şi parteneriate vaste. Merck. Be well.

Sanofi-aventis, lider mondial în producţia de medicamente, descoperă, dezvoltă şi distribuie soluţii terapeutice pentru a îmbunătăţi viaţa tuturor oamenilor. Sanofi-aventis este cotată la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) şi New York (NYSE: SNY).

Intervet/Schering-Plough Animal Health, cu sediul în Boxmeer, Olanda, se concentrează pe cercetarea, dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea de produse pentru sănătatea animalelor. Compania le oferă clienţilor săi unul dintre cele mai largi şi mai inovatoare portofolii de produse pentru sănătatea animalelor, pentru a preveni, trata şi controla bolile la toate speciile majore de animale de fermă şi animale de companie, precum şi produse pentru gestionarea reproducerii. Intervet/Schering-Plough Animal Health; filiale ale Merck & Co. Inc., Whitehouse Station NJ, SUA.

Merial este un lider mondial în furnizarea de produse inovatoare pentru sănătatea animalelor, oferă o gamă completă de produse care îmbunătăţesc sănătatea, bunăstarea şi performanţele unui mare număr de specii de animale. Merial are aproximativ 5.600 de angajaţi şi operează în peste 150 de ţări. Înfiinţată în 1997, compania Merial, lider în domeniul său de activitate, a fost iniţial un joint venture 50/50 între Merck şi sanofi-aventis, iar acum este o filială deţinută în totalitate de sanofi-aventis, după achiziţionarea de către sanofi-aventis a participaţiei Merck, pentru suma de 4 miliarde USD în numerar, în 2009.

Anunțuri

Filed under: Business, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,333 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: