Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Oriflame Romania a lansat o noua aplicatie pentru Facebook

Oriflame Romania a lansat recent o noua aplicatie pentru Facebook – “Magazinul virtual de frumusete Oriflame”.  Aplicatia da posibilitatea tuturor Consultantilor Oriflame sa detina propriul magazin de frumusete pe Facebook, unde pot vinde produse si de unde pot aduce oameni noi in grupa personala si in marea echipa Oriflame.

– Noi, ca si companie de vanzari directe suntem in sine o retea sociala in mediul offline iar acum ne extindem oferta si in mediul online dandu-le Consultantilor nostri posibilitatea de a atinge cat mai multi potentiali clienti, spune Jonas Sjöstedt., Social Media Manager Oriflame.

Ideea din spatele acestui proiect este ca magazinul virtual sa reprezinte o unealta suplimentara care sa usureze munca zilnica a Consultantilor nostri. Consumatorii pot plasa comanda foarte usor iar Consultantul poate manevra comenzile primite la fel de usor.

– Comanda in sine nu presupune niciun efort pentru consumator iar Consultantul devine astfel mai apropiat de clientul sau, sustine Jonas Sjöstedt.

Toti Consultantii pot avea propriul magazin de frumusete Oriflame pe Facebook, magazin ce cuprinde intreg portofoliul de produse la vanzare in catalogul Oriflame, acum disponibil pentru toti prietenii lor din reteaua sociala. Tehnologia din spatele acestei aplicatii este rezultatul muncii de colaborare cu compania IT Valtech si reprezinta primul pas catre “social commerce”, ne aliniem trend-ului 2011 de f-commerce.

Prin aceasta aplicatie incercam sa ne orientam forta de vanzari catre mediul social online, mediu foarte putin explorat de noi pana in prezent. Aplicatia este foarte usor de folosit iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Deja avem peste 300 magazine virtuale deschise de Consultantii nostri si speram la cat mai multe, spune Adelina Dragnea, Online&Communication Manager Oriflame Romania.

– Ne dorim sa fim prezenti acolo unde este prezent si targetul nostru, iar ei acum sunt in retelele sociale, spune  Jonas Sjöstedt.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , ,

One Response

  1. lina jichici spune:

    va rog sa-mi spuneti ce dimensiuni are geanta Luxury Travel. Multumesc frumos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: