Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Renania vizează afaceri în creştere pentru 2011, până la 22,5 milioane de euro

Renania, unu din cei mai importanti furnizori de echipamente de protecţia muncii din România, şi-a planificat vânzări cu 22% mai mari faţă de 2010, în valoare de  22,5 mil. EUR. Compania este furnizor de soluţii integrate şi complete pentru protecţia muncii şi derulează operaţiuni de import, distribuţie şi export.

Reprezentanţii Renania mizează în 2011 pe consolidarea forţei de vânzări, pe restructurarea portofoliului de produse şi pe optimizarea condiţiilor şi surselor de achiziţii. Renania activează în domeniu de 15 ani şi este deţinută de către fraţii Orlando şi Roland Szasz. În 2009, compania şi-a restructurat activităţile, operaţiunile de producţie fiind alocate unei companii noi, cu reprezentare internaţională.

« Piaţa a cunoscut o contracţie puternică în 2008 şi 2009 şi o stabilizare în 2010. Există însă constrângeri importante pe costuri – preţurile materiilor prime suferă o instabilitate fără precedent, iar clienţii creează presiune pentru încadrarea în limitele de buget şi maximizarea avantajelor comerciale din partea furnizorilor », a declarat Orlando Szasz, Directorul General Renania.

« În acest context, am operat o restructurare în 2010, pe care o vom încheia anul acesta prin consolidarea echipei de vânzări. De asemenea, după experienţele dezamăgitoare ale companiilor cu produsele « low-cost » din piaţă, vom miza pe capacitatea noastră de a asigura soluţii complete, adaptate tehnic şi financiar, care aduc valoare adaugată. În plus, vom deschide un birou în China pentru achiziţii. Vom putea astfel să transferam clienţilor avantajele de preţ şi să asigurăm controlul responsabil al calităţii, conform standardelor celor mai exigenţi dintre aceştia, pentru produsele şi materiile prime din această zonă», a completat Orlando Szasz.

În absenţa unei evaluări oficiale, reprezentanţii Renania estimau piaţa de profil la circa 100 mil. EUR în 2008. În 2009, industria s-a contractat cu circa 20% pentru a înregistra o stabilizare în anul următor. Pentru 2011, compania apreciază o evoluţie a pieţei de 10%, la circa 83 mil. EUR.

Renania şi-a dezvoltat un sistem logistic eficient ce permite livrarea în 24/48 ore a produselor prin intermediul flotei proprii. Compania are capacitatea de a asigura în sistem « one stop shop » un pachet complet de soluţii care include auditul nevoilor, furnizarea de echipamente şi sisteme de protecţie, training-ul angajaţilor, programe de eficientizare a costurilor şi a proceselor interne.

Înfiinţată în 1995 la Târgu Mureş, Renania a început producţia propriilor produse în 2001. Din 2009, activităţile de producţie au fost transferate unei noi companii, Height Safety Engineering, care deţine marca Vertiqual (echipamente de lucru la înălţime) şi un centru de testare şi training. Echipamentele Vertiqual produse la Târgu Mureş sunt distribuite în Germania printr-o structură proprie de comercializare, Vertiqual GmbH, unor companii precum EON, EN-BW şi N-Ergie. Marca Vertiqual este prezentă la export şi în ţările scandinave (Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda), precum şi în Elveţia şi Italia. La rândul său, Renania deţine două mărci proprii, Defender (articole de îmbrăcăminte premium) şi Offshore (încălţăminte, mănuşi şi îmbrăcăminte).

«Vom continua să ne dezvoltăm activităţile de producţie şi export. Pentru 2011, vom aloca 300.000 EUR pentru investiţii în utilaje de producţie, care se adaugă celor 200.000 EUR investiţi anul trecut. De asemenea, urmărim să ne accentuăm prezenţa în Germania prin dezvoltarea unei structuri de vânzări locale şi prin extinderea gamei de produse disponibile », a declarat Roland Szasz, care conduce operaţiunile de producţie şi export ale mărcii Vertiqual.

Renania este liderul pieţei autohtone de echipamente şi sisteme de protecţia muncii, cu operaţiuni de import, distribuţie şi export. Compania, activă de 15 ani în industria de profil, este furnizor de soluţii integrate şi complete de tip «one stop shop». Aceste soluţii acoperă evaluarea necesităţilor de protecţie şi a riscurilor,  furnizarea de echipamente, programe de eficientizare a costurilor şi a proceselor interne. Portofoliul Renania include peste 1000 de articole aparţinând unui număr de peste 60 de mărci internaţionale (3M, DuPont, Uvex, Ansell, Drager etc.) şi proprii (Vertiqual, Defender, Offshore). Renania are, în prezent, 91 de angajati şi peste 4000 de clienţi activi.

Reclame

Filed under: Auto, Business, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: