Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– TNT Games lanseaza consola portabila Nintendo 3DS

TNT Games, divizia de gaming a companiei RHS si distribuitor oficial Nintendo, anunta lansarea in Romania a noii console portabile Nintendo 3DS, simultan cu restul Europei. Cea mai aşteptată lansare de pe piata de gaming hardware din 2011 va avea loc vineri, 25 martie 2011, ora 17.00 la magazinul Diverta din AFI, Cotroceni.

Dinsponibila inca de la lansare in doua culori, Aqua Blue si Cosmos Black, Nintendo 3DS ofera acum un ecran 3D autostereoscopic pentru o incredibila experienta 3D in jocuri – oriunde, oricand, fara a avea nevoie de ochelari speciali. Ecranul inferior si-a pastrat binecunoscutele functiile tactile, insa ecranul superior a devenit o fereastra catre o lume virtuala fantastica, ce a capatat acum o profunzime fara egal. Consola ofera posibilitatea dezactivarii functiei 3D, iar in functie de preferinte, ii ofera utilizatorului posibilitatea de a se bucura din plin de efectele 3D sau de a reveni la „clasicul” 2D.

Intr-o lume 3D, este firesc ca Nintendo 3DS sa ofere acum un Circle Pad pentru control 360°. In plus, noii senzori de mişcare inregistreaza orice inclinare a consolei Nintendo 3DS. Aceasta este adevarata interactivitate!

Cele doua camere foto de pe exteriorul consolei 3DS permit crearea de imagini fotografice 3D, iar cu noile functii SpotPass si StreetPass se asigura ca utilizatorii sai nu vor fi deconectati de la Internet si nu vor fi niciodata separati de alti utilizatori Nintendo 3DS.

In plus, functiile wireless ale Nintendo 3DS permit accesul rapid si facil la Internet prin orice WiFi Hotspot, fie in oras, fie acasa.

Desigur noua consola Nintendo 3DS este compatibila cu jocurile mai vechi pentru DS, DSi sau DSi XL care pot fi in continuare jucate in doua dimensiuni.  Insa acestea nu este un motiv de intristare: exista o multime de noi jocuri 3D pentru noua consola portabila de la Nintendo, iar numarul lor va creste in viitor.

Caracteristici Nintendo 3DS:

– O experienta de joc complet noua: divertisment 3D fara ochelari speciali!

– Acum poti face fotografii 3D senzationale!

– Descopera magia ascunsa in realitatea cotidiana, prin Augmented Reality, care combina elemente virtuale cu decorul real. Vei fi uimit – garantat!

– Jocuri fara sfarsit: inca de la lansarea consolei Nintendo 3DS sunt disponibile jocuri speciale 3D, iar numarul lor va creste an de an.

Reclame

Filed under: IT&C, Lifestyle, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: