Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– ASUS a lansat Eee Pad Transformer, tableta cu tastatură detașabilă

ASUS a anunțat prima livrare a tabletei Eee Pad Transformer, cea mai bună alegere pentru utilizatorii care doresc atât productivitate, atunci când se află în mișcare, dar și facilități multimedia. Având o tastatură detașabilă și o baterie cu o autonomie de până la 16 ore*, Transformer rulează noul sistem de operare Android 3.0 Honeycomb.

Combinând Honeycomb cu interfața intuitivă ASUS Waveshare și cel mai puternic hardware disponibil, Transformer devine un dispozitiv portabil interesant, care oferă suport atât pentru aplicațiile de birou cât și pentru comunicarea personală.

Mini-cinema puternic și divertisment în mișcare
Motorizat de procesorul dual-core NVIDIA Tegra, Transformer afișează paginile web cu o viteză fulgerătoare, oferind un răspuns rapid și o bună performanță în multitasking. Un panou IPS confecționat din sticlă durabilă rezistentă la zgârieturi, reproduce culori mai clare și mai precise cu 50% comparabil cu alte tablete de pe piață. Panoul este vizibil la un unghi de 178°.

Tehnologia SRS Sound furnizează o experiență dinamică 3D stereo, cu răspuns maxim al basului și un sunet amplu generat de difuzoarele amplasate discret în carcasa cu o grosime de 12.98mm, ce cântărește numai 680g. O cameră de 5MP, amplasată în partea din spate și una frontală de 1.2MP, pot capta și înregistra clipuri video care pot fi redate apoi pe televizoare HD, prin intermediul portului mini HDMI, ceea ce face din Transformer un echipament recomandat divertismentului mobil.

Transformare din tabletă în notebook, cu ajutorul tastaturii detașabile
Transformer se deosebește de celelalte tablete de pe piață prin tastatura detașabilă, disponibilă opțional. Aceasta oferă acces la o tastatură QWERTY completă alături de taste funcționale pentru Android, transformând tableta într-un notebook în adevăratul sens al cuvântului. Transformer are preîncărcată suita office profesională Polaris Office 3.0, ce permite utilizatorilor să editeze diferite tipuri de fișiere, precum documente (.doc), foi de calcul (.xls) și prezentări (.ppt). Transformer se dovedește atractiv în activitatea profesională. Un touchpad, un jack audio de 3.5mm, două porturi USB precum și un cititor de carduri încorporat – pentru partajarea ușoară a fișierelor și extinderea stocării, fac din Transformer un hub multimedia versatil. În mod adițional, ultra-convenabilul ASUS WebStorage, cu un an de stocare nelimitată furnizează servicii cloud fără griji. Tastatura detașabilă extinde autonomia Transformer de la 9.5 ore la 16 ore, utilizatorii putând opera o zi întreagă.

Android 3.0 Honeycomb cu interfață ASUS Waveshare
Android Honeycomb este un sistem de operare revoluționar, conceput și optimizat în mod special pentru tablete. Honeycomb oferă utilizatorilor o experiență web completă pentru comunicații, calcul și navigare pe Internet, atunci când utilizatorul se află în mișcare. Suportând Adobe Flash 10.2** și serviciul Android Market, aflat în continuă expansiune, divertismentul se află la un deget distanță.

ASUS Launcher permite utilizatorilor să lanseze în mod convenabil software-ul, să administreze conținutul și să acceseze serviciile online și echipamentele conectate prin câțiva pași simpli, în timp ce interfața Waveshare de la ASUS găzduiește o varietate de aplicații unice precum MyNet, MyLibrary, MyCloud și multe altele.

MyNet trimite wireless fișierele media în rețeaua de acasă, deci clipurile video HD sau muzica pot fi redate pe dispozitive precum HDTV sau calculatoarele desktop, pentru o experiență completă.

MyLibrary consolidează descărcarea cărților, a revistelor și ziarelor într-un mod simplu de răsfoit, iar MyCloud este o soluție cloud completă, furnizând acces la conținutul digital precum muzică, clipuri video și fișiere stocate în cloud de oriunde și oricând. Utilizatorii pot folosi MyCloud pentru a accesa de la distanță orice sistem PC sau Mac, pentru a accesa aplicațiile și fișierele, extizând versatilitatea experienței Eee Pad Transformer.

Pe scurt, Eee Pad Transformer:
– Productivitate mobilă cu ajutorul tastaturii detașabile (tastatură QWERTY completă și touchpad, până la 16 ore autonomie, spațiu nelimitat online prin ASUS WebStorage)
– Divertisment de tip Mini-Cinema (Panou luminos IPS cu unghi de vizualizare de 178⁰, suport HDMI, NVIDIA® Tegra™2 cu procesor dual-core la 1.0 GHz)
– Dă tonul tendințelor de utilizare a tabletelor (Sistem de operare Android 3.0 OS pentru tablete, suport flash, mii de aplicații pe Android Market)

Reclame

Filed under: IT&C, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: