Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Video: Convorbiri nelimitate in grup pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

  • Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc bonus convorbiri nelimitate in grupul de prieteni la reincarcarile  de minim 5 euro credit

  • Si ceilalti prieteni primesc cadou 50 de minute de convorbiri in grup, de fiecare data cand un membru face o reincarcare a Cartelei Vodafone

  • Utilizatorii pot face cadou prietenilor sau familiei 12 luni de valabilitate a Cartelei Vodafone in plus, pentru 10 euro credit.

“Venim in intampinarea nevoilor utilizatorilor Cartelei Vodafone printr-o noua promotie ce include, in premiera, convorbiri nelimitate si gratuite in grup pentru oricine face o reincarcare de minim 5 euro credit. In plus, fiecare reincarcare aduce si celorlalti membri un bonus de 50 de minute de convorbiri in grup. Utilizatorii Vodafone beneficiaza, in continuare, pentru 5 euro credit pe luna, de 3000 de minute si SMS-uri in retea, plus 75 de minute nationale/internationale si SMS-uri nationale, sau de 10.000 de minute si SMS-uri in retea, alaturi de 40 de minute nationale si internationale si SMS-uri nationale”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

De asemenea, utilizatorii pot face cadou prietenilor sau familiei 12 luni de valabilitate a Cartelei Vodafone, pentru 10 euro credit, prin extraoptiunea “Valabilitate”, care poate fi activata printr-un apel la *100#, meniul Cadouri surpriza.

Special pentru noua campanie, Vodafone a creat un sistem interactiv unde utilizatorii pot sa intre in contact cu vedetele reclamelor la Cartela Vodafone, Paul, Cristina si Bogdanel. Apeland 0722 723 724, utilizatorii pot obtine informatii despre noua oferta Vodafone si in acelasi timp pot sa lase mesaje despre noua campanie, intrand astfel automat intr-un concurs cu premii atractive. Numarul de telefon va fi disponibil incepand din aceasta seara, fiind gratuit pentru clientii Vodafone, iar pentru clientii altor retele, taxabil conform planurilor lor tarifare.

Conceptul de comunicare pentru campania Cartela Vodafone continua sub sloganul Primesti bonus maxim si nelimitat la reincarcare. In Maximia, “tara” virtuala a tuturor utilizatorilor Cartelei, acestia se vor bucura in permanenta de bonusuri speciale la fiecare reincarcare.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.804.000 de clienti, la 31 decembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 358 milioane de clienţi, la 31 decembrie 2010. În prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de ţări pe 5 continente si peste 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Reclame

Filed under: Business, IT&C, , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: