Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– AGER schimba focusul de business in distributia solutiilor Kaspersky Lab

Ager, partener oficial Kaspersky Lab, anunţă schimbarea focusului de business, prin trecerea de la vânzarea directă a soluţiilor de securitate Kaspersky Lab pentru companii la vânzarea indirectă, prin intermediul unei reţele proprii de reselleri. Odată cu această schimbare, distribuţia se va realiza prin firma Ager Business Management.

„Am ales să facem această mutare strategică pentru a consolida business-ul şi a acorda mai mult suport reseller-ilor noştri în distribuţia de soluţii de securitate Kaspersky Lab pentru mediul corporate”, spune Liliana Butnaru, Brand & Account Manager AGER. „Cu ajutorul noului portal Security Partner Network (www.security-network.ro), dar şi a activităţilor de suport şi susţinere pe care le vom desfăşura, urmărim să creştem competenţele tehnice şi de vânzare ale partenerilor noştri, pentru a urmări orientarea Kaspersky Lab către distribuţia serviciilor de securitate pentru companii”, completează Butnaru.

„Kaspersky Lab – atât la nivel mondial, cât şi în România – este un vendor 100% indirect, care şi-a definit poziţia pe piaţa soluţiilor de securitate prin intermediul partenerilor şi, spre deosebire de competitorii noştri locali, nu îşi concurează partenerii în licitaţii prin vânzări directe, aspect foarte apreciat de către aceştia”, declară Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „A oferi servicii de securitate informatică unei companii presupune mai mult decât instalarea unui produs, iar Ager a atins un nivel important de performanţă în acest sens. Ager Business Management va beneficia de întregul nostru suport în dezvoltarea şi consolidarea noului model de business, schimbarea fiind binevenită într-un mediu în care companiile şi instituţiile publice trebuie să acorde o atenţie mărită asupra calităţii serviciilor de securitate IT pe care le implementează”, completează Cimpoeşu.

Ager a început să distribuie produse Kaspersky Lab în anul 2000, atât direct, cât şi prin intermediul unei reţele de reselleri. Începând cu anul 2009, compania a fost acreditată Value Added Distributor şi Enterprise Partner, având competenţe în oferirea de servicii de securitate IT companiilor mari şi, în special, instituţiilor publice.

Reclame

Filed under: IT&C, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: