Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Albena a primit până în prezent 300.000 de turişti români

Peste 300.000 de turişti români au consumat, până în prezent, pachete turistice în staţiunea Albena, de când aceasta a început să fie promovată în ţara noastră, anunţă Margita Todorova, directorul de sales şi marketing al staţiunii Albena.

Serviciile cu care au fost obişnuiţi până în prezent turiştii vor fi păstrate şi în acest an: umbrele şi 2 şezlonguri gratuite per cameră, iar toţii copiii sub 12 ani care se vor caza cu părinţii beneficiază de gratuitate. De asemenea, va fi menţinut, la câteva hoteluri, conceptul de ultra all inclusive, care implică includerea în preţ a băuturilor de import şi a animaţiei.

Însă, ca o noutate, Albena vine în acest an, în întâmpinarea turiştilor, cu trei servicii noi!

1. Sistemul „Dine Around”. Conceptul implică faptul că turiştii care stau minim 7 nopţi în regim all inclusive sau ultra all inclusive pot să beneficieze de un serviciu de prânz şi unul de cină la diverse restaurante din staţiune. Dine Around e valabil pentru sejururi petrecute între urmatoarele perioade: începutul sezonului – până la 08.07.2011, respectiv după 26.08.2011″.

2. Renovarea unor hoteluri. Hotelul Orlov a fost complet renovat şi va fi denumit de acum înainte Sandy Beach. De asemenea, hotelurile Mura, Nona şi Laguna Mare au fost supuse unui proces de modernizare. De asemenea, alte hoteluri vor beneficia de îmbunătăţiri cum ar fi: aer condiţionat, renovarea restaurantelor/ teraselor, renovarea băilor.

3. Primorsko Club. Complexul situat оn extrema sudică a litoralului bulgăresc, deţinut tot de societatea Albena, şi care include un hotel de 4 stele şi vile, va avea servicii de all inclusive pentru toate structurile de cazare. Va oferi exact aceeaşi calitate ca şi în Albena: mâncare, băuturi locale, animaţie, gratuitate pentru copiii sub 12 ani care stau оn aceeaşi cameră cu părinţii.

Ţinând cont de cererea foarte mare pentru Albena, societatea care administrează staţiunea externă favorită a românilor a hotărât, anul precedent, să introducă pentru piaţa noastră o alternativă: staţiunea Primorsko Club, aflată în sudul Bulgariei, lângă oraşul Primorsko. Primorsko Club este o staţiune de vacanţă şi reprezintă aproximativ jumătate din spaţiul pe care оl ocupă Albena, оntinzвndu-se pe o suprafaţă de 600 de hectare. Potrivit conducerii societăţii Albena, aceasta va investi оn următorii 3-5 ani aproximativ 100 de milioane euro pentru renovări, оmbunătăţirea infrastructurii şi construcţia de noi hoteluri. Ca şi Albena, Primorsko are o plajă mare, de calitate şi este оnconjurată de o pădure, aflându-se în mijlocul naturii.

“Vrem să transformăm Primorsko оn cel mai bun resort din Bulgaria, practic staţiunea secolului 21. Zona are un potenţial natural foarte ridicat. Este nepoluată, foarte curată, cu condiţii climatice foarte propice”, consideră Dl. Krassimir Stanev, directorul executiv al societăţii Albena.

Potrivit directorului adjunct de sales şi marketing al staţiunii Albena, Yovka Strashilova, dinspre piaţa românească se estimează, pentru 2011, o creştere de 5%, în condiţiile în care şi anul precedent, creşterea a fost de 3% faţă de 2009.

Per total, Albena se aşteaptă la o creştere de 20% a numărului de turişti faţă de 2010. În 2010, numărul turiştilor germani a crescut cu 16% iar celor al turiştilor ruşi, cu 30%. Staţiunea Albena, inaugurată în 1969, este în prezent coordonată de o societate privată unică. Albena deţine 43 de hoteluri dintre care 18 sunt all inclusive şi 6 ultra all inclusive.

Reclame

Filed under: Turism, , , , , , , , , ,

One Response

  1. LuxDesign28 spune:

    In ritmul asta nu stiu ce o sa faca litoralul romanesc. Ar trebui sa fie o lectie pentru ei. Desi ma indoiesc ca vor invata ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: