Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– COSMOTE Romania lanseaza pachete speciale pentru traficul de date in roaming

Din 29 martie, abonaţii COSMOTE România care sunt plecaţi în străinătate în statele membre UE plus Liechtenstein, Norvegia şi Islanda (ţări din Grupul 1 corespunzător schemei de tarifare Roaming Avantaj) pot beneficia de noile pachete de date Roaming Internet, concepute pentru a răspunde nevoii de a fi online când se află în străinătate. Extraopţiunile pot fi achiziţionate peste orice serviciu de date deja activ.

În cadrul noii oferte, clienţii pot alege din următoarele extraopţiuni:

Extraopţiune Trafic inclus Tarif* / Validitate Tarif* pentru trafic aditional
Roaming Internet 25 25 MB 10 € / 7 zile 2 €/MB
Roaming Internet 50 50 MB 15 € / 7 zile 2 €/MB
Roaming Internet 100 100 MB 25 € / 7 zile 2 €/MB

*Tarifele nu includ TVA.

Extraopţiunile Roaming Internet oferite de COSMOTE au o perioadă de valabilitate de 7 zile. Clienţii pot achiziţiona trei extraopţiuni consecutive, indiferent de tip, după expirarea precedentei, într-un interval de 30 de zile de la activarea primei extraopţiuni.

Dacă doresc să activeze extraopţiunile Roaming Internet atunci când încă se află în ţară, clienţii pot apela Serviciul Clienţi la numărul gratuit 1234, sau pot trimite un SMS gratuit la 1234. Dacă abonaţii sunt deja în roaming, activarea extraopţiunii Roaming Internet se poate face prin trimiterea unui SMS (cu tariful corespunzător ţării din care se trimite SMS-ul), cu textul specific la numărul +40766127626.

Extraopţiunile pot fi achiziţionate suplimentar peste orice serviciu activ de date, cu condiţia ca serviciul roaming să fi fost deja activat.

Serviciile de date în roaming furnizate de COSMOTE România sunt disponibile în 54 de ţări şi la 146 de parteneri, în timp ce serviciul 3G este disponibil în 40 de ţări şi 66 de parteneri.

COSMOTE România avea 6,9 milioane de clienţi la 31 decembrie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România.

Reclame

Filed under: Business, IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: