Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Be Igloo se extinde pe sectorul de lux prin noul proiect Evocasa Selecta

Be Igloo a preluat vânzările pentru ansamblul rezidențial de lux Evocasa Selecta, estimând vânzări record, de 10 apartamente pe trimestru. Estimarea se bazează pe o strategie de marketing ușor nonconformistă comparativ cu cea adoptată până acum și va debuta cu o zi a porților deschise chiar în interiorul ansamblului. Evenimentul open house va avea loc Sâmbătă 2 aprilie 2011 la sediul Evocasa Selecta.

Be Igloo a devenit agentia de promovare și vânzare a proiectului Evocasa Selecta – ansamblu rezidenţial de lux dezvoltat în zona centrală a Bucureştiului, pentru care va oferi servicii integrate de marketing, promovare şi vânzări. Astfel, Be Igloo se extinde şi pe sectorul de lux al pietei rezidenţiale, adăugând în portofoliu un nou segment de piață.
Evocasa Selecta este singurul ansamblu de lux dezvoltat de Adama în Romania cu o arhitectură unică bazată pe pereți tip cortină, situat în centrul Bucureștiului, în zona Foișorul de Foc. Proiectul a necesitat o investiţie totală de 16 milioane de EURO şi a fost vândut în proporţie de peste 60%.
Be Igoo estimează ca va vinde restul apartamentelor până la sfârșitul anului, având în vedere experiența pe care a câștigat-o în urma celor aproape trei ani de existență pe piață. Totodată succesul proiectului este asigurat și de avantajele pe care acesta le oferă față de alte complexuri rezidențiale din București, respectiv locația centrală, finisajele de lux, precum și un mediu de locuit exclusivist.

Oferta limitată de pe piața locuințelor noi de lux din Capitală, pe fondul finalizării unui număr extrem de redus de astfel de proiecte, este, de asemenea, un argument pentru care Be Igloo prognozează că locuințele Evocasa Selecta își vor găsi repede cumpărători.

„ Implementăm strategiile nonconformiste de vânzare care deja au consacrat Be Igloo în piaţa rezidenţială bucureşteană,iar pentru Evocasa Selecta acest open house este o nouă abordare de vânzare care se va dovedi de un real succes. Vrem să promovăm oferte precum proiectul Evocasa Selecta pentru că există cerere în rândul clienţilor care pun preţ pe un standard de viaţă ridicat, pe amplasarea locuinţei în centrul Capitalei, pe designul finisajelor şi facilităţile oferite, pe lux şi exclusivism. Cu acest proiect putem spune că am mai bifat un nou sector de piată şi astfel putem răspunde unei arii vaste de cerinţe şi nevoi în rândul clienţilor nostri, inclusiv celor care un un buget peste medie. Analizând situația din piață, aproximăm că vom vinde în jurul a 10 apartamente pe trimestru din Evocasa Selecta, în condițiile în care respectăm proiectul de marketing” (Nimrod Zvik, Managing Partner Be Igloo)

Imobilul are 10 etaje şi include 77 de apartamente de două, trei şi patru camere, precum şi spaţii comerciale, de birouri la parter şi etajul 1.
Apartamentele au suprafeţe cuprinse între 64 metri patrati şi 230 metri patrati cu terasa, iar preţurile pornesc de la 85.140 euro şi pot ajunge la 279.748 euro.
Evocasa Selecta are o arhitectură internă modernă, holuri spaţioase, tapetate cu granit, marmură şi oglinzi, ceea ce asigură unicitatea cladirii. Proiectul are o parcare subterană pe 2 niveluri, pază 24h,
spaţii comerciale şi proximitate faţă de zone de interes (şcoli, teatre, cafenele, restaurante, obiective turistice şi istorice).
Dezvoltatorul ansamblului Evocasa Selecta a investit în finisaje de calitate superioara, precum parchet Berti-Italia, ferestre termopan – profil aluminiu, gresie Marazzi, uşi Pinum, obiecte sanitare Philippe Starck. Exteriorul cladirii este realizat din sticlă cu marmură, formând un proiect rezidențial de înaltă clasă adresat publicului cu venituri medii și mari.

Înființată în 2009 în vederea revânzării locuințelor achiziționate de fondul de investitii norvegian Romania Invest, Be Igloo este cel mai mare vânzător de apartamente noi din Bucureşti. Din martie 2011 este o organizaţie independentă cu servicii integrate de PR, marketing şi vânzări. Din portofoliul Be Igloo fac parte ansamblurile rezidenţiale Optima şi Armonia din Titan, Ten Blocks din Militari, My Dream Pipera, Residenz Chitila, Viva Brasov şi Green Hills Piatra Neamţ.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: