Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cosmote lanseaza serviciul Connect Secure, impreuna cu doua oferte dedicate

COSMOTE România îşi completează portofoliul de servicii cu valoare adăugată cu un pachet foarte avantajos de soluţii de securitate pentru computer. Cu serviciul Connect Secure, clienţii îşi pot spori siguranţa datelor şi a computerelor lor, folosind soluţiile de securitate Norton, la preţuri foarte avantajoase.

Clienţii care doresc să sporească siguranţa informaţiilor de pe computerele lor pot alege extraopţiunile Connect Secure şi pot beneficia de una dintre cele două oferte speciale de la COSMOTE. Astfel, promoţional, pentru orice abonament nou Connect 3G, clientul va primi, gratuit, extraopţiunea Connect Secure Norton Antivirus pentru un PC, pe perioada iniţială a contractului. Mai mult, pentru orice activare a extraopţiunii Connect Secure, clientul (atât nou cât şi existent) va beneficia de abonament gratuit timp de 3 luni, în primul an de contract.

Considerăm că siguranţa canalului online este foarte importantă pentru clienţii noştri şi astfel am decis să îi încurajăm să folosească programe de protecţie corespunzătoare. Serviciul Connect Secure este furnizat de Symantec, unul dintre cei mai buni producători de soluţii antivirus din lume şi suntem încântaţi că am încheiat acest parteneriat în beneficiul utilizatorilor noştri de internet mobil 3G, care pot naviga acum pe internet cu deplină încredere”, a declarat Gabriel Ioniţă, Senior Manager Dezvoltare Produse şi Servicii, COSMOTE România.

Serviciul Connect Secure oferă una dintre cele mai bune protecţii împotriva ameninţărilor de pe internet precum viruşi, viermi informatici, atacuri ale hackerilor, troieni, programe spyware, include firewall, protecţia identităţii şi back-up.

Abonaţii COSMOTE, atât de servicii de voce cât şi de date, pot alege dintre trei tipuri de pachete de securitate, pentru unul sau trei calculatoare, la preţuri foarte avantajoase: Connect Secure – Norton Antivirus care oferă o soluţie antivirus standard cu actualizarea continuă a definiţiilor viruşilor; Connect Secure – Norton Internet Security oferind protecţie completă cu antivirus, firewall, protecţie anti-phishing şi protecţia identităţii; respectiv Connect Secure – Norton 360 care oferă, în plus faţă de specificaţiile enumerate anterior, şi opţiuni de backup şi setări de optimizare a sistemului computerului.

Extraopţiuni Număr de licenţe incluse Abonament lunar/lună*
Connect Secure – Norton Antivirus 1 1 licenţă 1.24 €
Connect Secure – Norton Antivirus 3 3 licenţe 2.41 €
Connect Secure – Norton Internet Security 1 1 licenţă 2.48 €
Connect Secure – Norton Internet Security 3 3 licenţe 3.65  €
Connect Secure – Norton 360 1 1 licenţă 3.72 €
Connect Secure – Norton 360 3 3 licenţe 4.89 €

* TVA inclus

Noul serviciu Connect Secure este disponibil numai pentru abonaţii COSMOTE şi este compatibil cu toate planurile tarifare de voce şi date. Extraopţiunile Norton vor avea o perioadă contractuală de minim două luni pentru activare şi o lună pentru reactivare.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,330 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: