Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Fair Value sprijina actiunea „Apel pentru Japonia”

Crucea Roşie Română beneficiază de sprijinul companiei Fair Value prin intermediul unei donaţii de  21.000 ron ( 590.000 yeni japonezi ) în contul Apelului pentru Japonia, suplimentând cu circa 15% suma colectată până în prezent în cadrul acestei acţiuni umanitare. Donaţia va sprijini eforturile umanitare ale echipelor de intervenţie la dezastre ale Crucii Roşii Japoneze. Fair Value se numără astfel printre primele companii româneşti care răspund acestui apel umanitar.

„Tragedia din Japonia a fost într-adevar impresionantă pentru lumea întreagă. Am considerat că şi companiile româneşti ar trebui să reacţioneze şi să se alăture altor organizaţii din întreaga lume care au anunţat deja sprijin pentru echipele de intervenţie. În plus, România este o ţară cu un risc seismic ridicat. Mai devreme sau mai târziu şi România va trebui să facă faţă unui cutremur similar celui din 1977. Dacă astăzi noi vom dovedi solidaritate cu Japonia, asa cum fac alte popoare, putem spera ca Japonia să ne ofere expertiză şi sprijin când vom avea mare nevoie”, a declarat Metodiu Mehmet, directorul general al Fair Value.

În acest moment, voluntarii Crucii Rosii Japoneze ajută miile de victime ale dezastrului, contribuind la căutarea persoanelor dispărute, la asistenţa medicală a răniţilor şi furnizând pături, prelate, apă potabilă, articole de igienă şi alte materiale pentru adăposturi.

La data de 14 martie ac, Crucea Roşie Română a lansat un Apel Umanitar de Urgenţă pentru a susţine financiar eforturile de intervenţie în urma dezastrului natural din Japonia.

Contributiile pot fi facute prin cateva modalităţi:

–       Online, pe site-ul www.crucearosie.ro

–       Prin SMS, la numărul 879, tarif de 2 EUR; acest număr este pus la dispoziţie gratuit de Vodafone, Orange şi Cosmote; nu se percepe TVA;

–       Prin apel cu taxă fixă în reţeaua Romtelecom, la numerele de telefon :

  • 0900 900 012 – valoarea de 2 EUR
  • 0900 900 010 – valoarea de 10 EUR (aceste numere sunt puse la dispoziţie în mod gratuit de Romtelecom şi un se percepe TVA)

–       În conturile bancare deschise la BRD Agenţia Piaţa Romană:

  • LEI: RO02BRDE410SV61136934100
  • EURO: RO33BRDE410SV06871604100

La data de 29 martie 2011, suma colectată de Crucea Roşie Română în beneficiul victimelor cutremurului din Japonia era de 36.961 EUR, contribuţii din partea a numeroase persoane fizice şi companii.

Fair Value este o companie 100% românească înfiinţată în anul 2005 de omul de afaceri Metodiu Mehmet. După doar 2 ani de activitate, compania a devenit primul partener SAP în România care a atins nivelul SAP Gold Partner.

Cu o cifră de afaceri de peste 3,5 milioane de euro în 2010 obținută din implementarea soluțiilor SAP, Fair Value este unul dintre cei mai importanți parteneri SAP pe piaţa locală.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: