Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– UPC lanseaza serviciul de Internet Fiber Power, cu viteze de pana la 120 Mbps

UPC oferă clienţilor săi, în premieră pe piaţa locală, servicii de Internet cu cea mai mare viteză prin cablu, de până la 120 Mbps. Serviciul va fi disponibil de mâine, 1 aprilie, în 12 oraşe, prin intermediul celei mai performante platforme de Internet, Eurodocsis 3.0.

UPC România anunţă o triplă lansare – pachetul de servicii de Internet Fiber Power cu viteze de download de până la 120 Mbps, redefinirea portofoliului de abonamente Internet, cu o nouă structură, adaptată cerinţelor utilizatorilor din România, precum şi două noi pachete care le aduc clienţilor servicii de Internet, televiziune digitală şi telefonie la preţuri atractive.

Clienţii UPC din 12 oraşe vor avea, începând de mâine, acces la abonamentele Fiber Power 60 Mbps şi Fiber Power 120 Mbps. În timp ce primul abonament era deja disponibil pentru clienţii din Cluj-Napoca, Timişoara, Deva, Curtea de Argeş, Focşani şi Ploieşti, care beneficiau şi de abonamentul cu viteze de până la 100 Mbps, Fiber Power 120 Mbps este o premieră atât pentru aceştia, cât şi pentru clienţii din oraşele care completează lista: Bucureşti, Constanţa, Brăila, Galaţi, Roman şi Buzău.

Lansăm în premieră cele mai mari viteze de download disponibile la acest moment pe segmentul rezidenţial – până la 120 Mbps. După investiţiile în reţea din ultimii 2 ani şi lansarea, în iulie 2010, a serviciului de Internet Business Fiber Power pentru clienţii companii, a sosit momentul lansării pentru segmentul rezidenţial. Un alt anunţ important pe care îl facem astăzi este legat de noua structură a portofoliului de abonamente Internet: vom oferi patru pachete de servicii Internet, toate cu numele Fiber Power”, declară Iulia Florea, COO UPC România.

Noul portofoliu de servicii Internet arată astfel:

Abonament Viteză download Opţiuni gratuite incluse în abonament Preţ (fără TVA)
Fiber Power

10 Mbps

până la 10 Mbps o căsuţă de e-mail de 50 MB 15 RON / lună
Fiber Power

20 Mbps

până la 20 Mbps 2 căsuţe de e-mail de câte 50 MB 25 RON / lună
Fiber Power

60 Mbps

până la 60 Mbps 4 căsuţe de e-mail de câte 50 MB 40 RON / lună
Fiber Power

120 Mbps

până la 120 Mbps 5 căsuţe de e-mail de câte 50 MB 50 RON / lună

42% dintre români au acces la internet, iar 23% dintre aceştia au o conexiune broadband*. Cifrele ne arată aşadar că piaţa locală de servicii Internet este departe de saturare. Lansările pe care le anunţăm astăzi completează oferta UPC, strategia noastră de business întregindu-se prin adăugarea în portofoliu a serviciului de Internet prin cablu cu cea mai mare viteză, disponibilă la acest moment în România. Fiber Power are un succes foarte mare în oraşele în care a fost deja lansat, unde clienţii UPC se bucură de viteze de 60Mbps şi 100 Mbps. Avem convingerea că Fiber Power 120 Mbps va genera aceeaşi reacţie pozitivă.”, adaugă Iulia Florea, COO UPC România.

Clienţii UPC pot beneficia totodată şi de cea mai avantajoasă conexiune de internet wireless. Cu opţiunea Wi-Fi, aceştia au acces la Internet de mare viteză, fără cabluri, şi pot conecta la Internet mai multe calculatoare, precum şi orice alt dispozitiv wireless.

Abonamentele Fiber Power pot fi achiziţionate împreună cu un abonament de televiziune UPC.

UPC România lansează astăzi și două oferte TV: pachetele ”Galant” şi ”Cuceritor”, care includ configuraţii atractive de servicii Internet, televiziune digitală şi telefonie. Pe lângă reducerile de 19% şi respectiv 27% de care clienţii se bucură achiziţionând unul din cele două pachete, UPC oferă gratuit atât mediabox-ul digital cât şi aparatul telefonic. Oferta este valabilă până la 31 mai 2011 şi include următoarele servicii:

Pachet

Servicii incluse Preț (fără TVA)
Galant TV Digital Familia (96 canale)

Internet Fiber Power 10 Mbps

Alo Esenţial

+

Mediabox digital gratuit

Telefon fix gratuit

Smart Guard gratuit timp de 3 luni

45 RON / lună
Cuceritor TV Digital Maxim (113 canale)

Internet Fiber Power 20 Mbps

Alo Oriunde 100

+

Două pachete (8 canale) gratuit

Mediabox digital gratuit

Telefon fără fir gratuit

70 RON / lună

Despre Eurodocsis 3.0

Eurodocsis 3.0 (Data Over Cable Service Interface Specification) este versiunea europeană a celui mai nou standard internaţional de servicii broadband prin cablu coaxial, care permite superviteze de transfer, de până la 5 ori peste maximumul teoretic oferit de tehnologia ADSL.

Reclame

Filed under: IT&C, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: