Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Reţeaua privată de sănătate Regina Maria are site optimizat pentru smartphone

De astăzi Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA are un minisite, construit pe site-ul www.reginamaria.ro, dedicat  telefoanelor de tip smartphone. Minisite-ul a fost conceput pentru a facilita accesul utilizatorilor de smartphone la informaţiile de bază ale site-ului http://www.reginamaria.ro şi este destinat unui număr mare de clienţi pentru care informaţia în timp real este foarte importantă. Pentru accesare, utilizatorii de smartphone vor fi redirecţionaţi automat de pe site-ul http://www.reginamaria.ro.

„Ca şi furnizori de servicii medicale, una dintre preocuparile noastre constante este aceea de a ne pune în locul pacienţilor noştri. De aceea, înţelegem rolul proximimităţii unităţilor noastre, cât şi importanţa informaţiei accesibile. Suntem prima reţea privată de sănătate din România cu o clinică virtuală în Second Life, platformă în care am implementat şi prima intercţiune virtuală între medicii noştri şi utilizatorii de Second Life”, a declarat Fady Chreih Director Executiv REGINA MARIA. „Pe site-ul www.reginamaria.ro pot fi găsite date foarte utile pacienţilor noştri precum: serviciile medicale oferite, locaţiile sediilor, informaţii despre medici şi investigaţii, cât şi, pe baza autentificării, rezultatele analizelor efectuate. Pentru că un procent foarte mare dintre pacienţi accesează informaţiile pe această cale, am decis adaptarea site-ului la device-uri de tip smartphone tocmai pentru ca informaţia de care au nevoie să le fie accesibilă în orice moment”, a adăugat Fady Chreih Director Executiv REGINA MARIA.

Optimizarea site-ului www.reginamaria.ro, pentru a permite accesarea de pe telefoanele de tip smartphone, a fost realizată  intern. Minisite-ul este în continuă dezvoltare, urmând să fie updatat cu multiple funcţii şi informaţii în perioada următoare.

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA este cea mai mare retea  de servicii medicale private din ţara noastră, cu peste 1000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele șase spitale şi 18 policlinici prezente în Bucureşti şi în ţară.

De asemenea, REGINA MARIA are şi primul campus medical din ţara care pune la dispoziţie un set complet de servicii medicale şi care include: REGINA MARIA Spital de obstetrică şi ginecologie, policlinica şi Centrul de Diagnostic si Tratament. REGINA MARIA oferă servicii de: laborator, prin Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA, imagistică, spital, maternitate, celule stem şi Policlinica pentru copii. REGINA MARIA Spital de obstetrică şi ginecologie este prima maternitate privată din România şi singura maternitate privată care oferă servicii de naştere în apă. Totodată, REGINA MARIA Euroclinic este primul spital privat din Romania. De asemenea, un serviciu unic este oferit şi la Banca Centrală de Celule Stem REGINA MARIA, banca cu depozitare în România de celule stem şi nu de sânge integral.

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA beneficiază de profesionalismul şi implicarea celor mai reputaţi medici, astfel că Parteneriatul Academic aduce pacienţilor expertiza celor mai renumite personalităţi medicale din ţară şi străinătate, dar şi o relaţie apropiată între personalul medical şi pacienţi.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: