Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– GTS Central Europe lansează Media Line

GTS Central Europe (GTS) a lansat astăzi o nouă soluţie profesională pentru distribuţie şi contribuţie media. Noul produs, GTS Media Line, oferă un mediu optimizat pentru transmiterea diferitelor formate media, inclusiv HDTV, îndeplinind în acelaşi timp condiţiile specifice ale industriei.

Printre acestea, se regăsesc interfeţe media standardizate şi redundanţă fără pierderi. GTS oferă propriul sistem de management pentru întreaga soluţie, cu parametrii de serviciu garantaţi ca element standard. Serviciul poate fi setat pentru utilizare permanentă sau ocazională.

“Industria media se schimbă rapid iar noile tendinţe, cum ar fi digitalizarea, noile formate digitale inclusiv high definition video şi 3D, noile tehnici de producţie şi popularitatea în creştere a distribuţiei terestre de bandă largă se reflectă în dezvoltarea noilor noastre servicii,” a declarat Milos Mastník, Vice-Preşedinte Marketing al GTS.

“Datorită noilor nevoi tot mai mari pentru transmiterea de conţinut high definition, industria media se confruntă cu o cerere în creştere pentru transmiterea de date cu capacitate înaltă şi calitate ridicată. Conţinutul HD necesită cel puţin de două ori lăţimea de bandă pentru distribuţia unui program TV standard. Calitatea fluxului media, flexibilitatea înaltă a lăţimii de bandă şi stabilitatea sunt beneficiile majore ale noii noastre soluţii şi sunt esenţiale pentru crearea şi distribuţia de conţinut media de calitate. Remarcăm un transfer semnificativ al conţinutului media de la transmisie prin satelit, la transmisie terestră. GTS Media Line este personalizată special pentru a îndeplini cerinţele industriei media în era high definition care se apropie rapid,” a adăugat Milos Mastník, Vice-Preşedinte Marketing al GTS.

Serviciul GTS Media Line poate fi utilizat în diferite situaţii. O aplicabilitate tipică a serviciului o reprezintă furnizarea unei transmisii de conţinut media de la centrele de contribuţie la posturile de emisie cu acoperire locală, naţională şi internaţională. În ceea ce priveşte contribuţia, poate fi utilizată pentru interconectarea centrelor de producţie cu studiourile sau companiile de producţie şi interconectarea studiourilor TV. O altă aplicabilitate ar fi conectarea studiourilor TV cu stadioanele de sport, sălile de concerte sau alte locaţii pentru evenimente singulare, specifice.

Serviciul se bazează pe reţeaua regională Ethernet şi incorporează cerinţele specifice ale industriei media la nivel CPE şi backbone. Utilizează interfeţe media standardizate, suportă diferite formate, cum ar fi SD şi HD, comprimate sau necomprimate, oferă opţiuni flexibile de bandă largă de la 2Mbps la 10Gbps, redundanţă fără pierderi şi un acord de furnizare a serviciilor garantat. Operarea GTS Media Line este susţinută de o echipă profesionistă de ingineri GTS, disponibili pentru a furniza servicii de consultanţă şi pentru a crea soluţii individualizate la nivel naţional şi regional.

Reţeaua GTS oferă clienţilor capacitate de neegalat şi acoperire geografică excelentă în regiunea Europei Centrale, inclusiv Cehia, Ungaria, Polonia, România şi Slovacia. În alte ţări, serviciul GTS Media Line este furnizat în cooperare cu operatori parteneri selectaţi ai Grupului GTS.

GTS Central Europe (GTS CE) este lider în furnizarea de soluţii integrate de telecomunicaţii în ţările din Europa Centrală şi de Est. GTS CE deţine o reţea regională extinsă de fibră optică, în toată regiunea ECE, cu extensii ale reţelei în ţările învecinate precum Austria, ţările din Balcani, Statele Baltice, Rusia, Turcia şi Ucraina. În ţările ECE, precum Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia şi România, GTS CE deţine reţele metropolitane subterane pentru furnizarea de servicii de comunicaţii de voce, date, IP, MPLS şi bandă largă, pentru clienţi comerciali locali dar şi pentru furnizori de telecomunicaţii, operatori de telefonie mobilă şi furnizori de conţinut. GTS CE a primit premiul “Cea mai bună ofertă Wholesale din Europa Centrală şi de Est” din partea revistei Capacity în 2005, 2007,  2009 şi 2010. În 2009, GTS CE a generat venituri de 384,5 milioane de euro şi EBITDA de 86,0 milioane de euro.

Grupul GTS CE este deţinut de un consorţiu de investitori de capital privat, conduşi de Columbia Capital şi M/C Venture Partners, investitori americani cu o vastă experienţă în sectoarele serviciilor de telecomunicaţii şi a celor bazate pe tehnologie, precum şi Innova Capital, un grup major de capital privat concentrat pe zona Europei Centrale. HarbourVest Partners, Oak Investment Partners şi Bessemer Venture Partners întregesc Consorţiul.

GTS Telecom are 125 angajaţi şi a avut în 2009 o cifră de afaceri de 20 milioane euro cu venituri operative (EBITDA) de 5,2 milioane euro. In 2010 GTS Central Europe a preluat compania locală Datek, cu peste 200 de clienţi companii pe piaţa din România. Preluarea face parte dintr-o strategie de consolidare pe piaţa europeană demarată în 2004 şi care în 2010 a adus în grupul GTS pe lângă Datek, companii precum Dial Telecom în Slovacia şi Interware în Ungaria. GTS Telecom este certificată ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 şi ISO 27001, iar în anul 2010 nivelul de stabilitate şi continuitate al serviciilor furnizate clienţilor, a atins nivelul de 99,96%, după ce în anul 2009 valoarea aceluiaşi parametru a fost de 99,92%.

Reclame

Filed under: Business, IT&C, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: