Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– ON Clinic investeşte 100.000 de euro într-o nouă filială la Tulcea

În ciuda crizei financiare, ON Clinic, una din cele mai mari rețele internațională de clinici private, cu peste 120 de sucursale în întreaga lume, merge mai departe și investește într-o nouă filială în Tulcea, ca parte a planului de dezvoltare pe anul 2011. Investiția în noua clinică de la Tulcea se ridică la  100.000 euro.

“Dorim să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim produse medicale de calitate cât mai aproape de casă. Clinica ON de la Tulcea are o importanță strategică pentru noi, fiind primul pas din planul nostru de extindere după o pauză de 4 ani cauzată de recesiunea economică.

Uitându-ne în piață, am putut observa că a venit momentul oportun pentru investiții. De aceea, planul nostru de dezvoltare include încă 9 filiale în mai multe orașe din țară în cursul anului 2011.“ a declarat Rachmut Moshe, CEO ON Clinic Romania.

Cu o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, noua filială ON Clinic va reuni două dintre cele mai importante specializări ale rețelei: Proctoline și Varicoline.

Proctoline este pionierul tratamentelor afecțiunilor anorectale fără operație, specialiștii clinicii folosind tehnici moderne ca alternativă la metoda clasică de tratament. Echipa de medici specialiști în proctologie va fi coordonată de către Profesor Doctor Yusuf Timurlenc, Specialist în Chirurgie Generală. Din aceasta mai fac parte și Cristina Cristache, Medic Primar Chirurgie Generală și Ecografie și Ahmad Rafik Miamani, Doctor Specialist.

Echipa de medici a noii clinici Varicoline din Tulcea, conduși de Doctor Raluca Pasăre, Specialist în Chirurgie Vasculară tratează cele mai frecvente boli ale venelor, varicele, ulcerul de gamba, rănile diabetice și plăgile deschise.

ON Clinic este cea mai mare rețea internațională de clinici, ce operează în peste 120 de filiale din întreaga lume. Pe piața din România, ON Clinic a intrat în anul 1998, fiind prezentă în orașe precum București, Iași, Timișoara, Sibiu, Craiova, Brașov, Constanța, Baia Mare, Oradea și Piatra Neamț.

ON CLINIC: Cu o experiență de 25 de ani în lume și de 13 ani în România, ON Clinic are sucursale răspândite în întreaga lume, de la Londra la Mexic și de la Sidney la St. Petersburg. ON Clinic este considerată cea mai mare rețea de clinici private din lume cu peste 1.700.000 de clienți fericiți. Compania are o reputație internațională ca lider în mai multe domenii medicale: urologie, proctologie, dermatologie și ginecologie.

Anunțuri

Filed under: Business, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: