Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– OneDay prezinta: Balkan Twist – 8 si 9 aprilie – Cafe Godot – Bucuresti

OneDay şi Godot Café-Teatru ridică paharul în cinstea celui mai viu eveniment la care veţi avea ocazia să participaţi în perioada asta: Balkan Twist. Pe 8 şi 9 aprilie vă invităm să vă urcaţi buna dispoziţie pe mese alături de artiştii A Hack and a Hacksaw, Shukar Collective, Dj Vasile şi pictorul Paul Hitter. Muzică şi pictură, dans şi băutură şi o petrecere de două zile, pe care o s-o ţineţi minte toată viaţa.

Balkan Twist este locul perfect unde să ne prindem în horă cu personajele din tablourile halucinante şi profunde ale lui Paul Hitter, să călătorim delirant din atmosfera senzuală a deşerturilor americane către ritmurile sârbeşti, greceşti şi româneşti alaturi de A Hack and a Hacksaw, să ne rupem pantofii dansând pe muzica celor de la Shukar Collective şi, dacă mai avem energie – iar în Balcani se găseşte întotdeauna energie pentru muzică şi dans – să întâmpinăm dimineaţa pe ritmurile lui Dj Vasile.

Concertul trupei americane A Hack and a Hacksaw are loc cu ocazia lansării noului lor disc, „Cervantine”. Albumul anterior, “The Way the Wind Blows”, lansat de A Hack and a Hacksaw în 2006, este parţial înregistrat în satul “Zece Prăjini” şi conţine piese alături de celebra Fanfară Ciocârlia. A Hawk and A Hacksaw au participat la o serie de festivaluri cunoscute, cum ar fi All Tomorrow’s Parties Festival, Roskilde (Den), Pitchfork Music Festival, The Calgary Folk Fest, Wellington Arts Fest (N.Z.). De asemenea, ei au mers în turneu cu Wilco, Calexico, Andrew Bird, of Montreal, Beirut şi Portishead.

http://www.youtube.com/watch?v=aYjfBZxhUzU

http://www.ahawkandahacksaw.net/

Shukar Collective este un grup românesc binecunoscut, care combină muzica tradiţională Romanes cu tehnicile moderne de sampling digital. Un mix eclectic de sunete de lingură, butoaie de lemn, acorduri de vioară, bas, acordeon, voci, samplere, scratches, turntables şi bituri. Concertele lor sunt însoţite de proiecţii audiovizuale care fac ca fiecare eveniment să fie unic.

http://www.youtube.com/watch?v=LVLP9Ow7nfM

http://www.myspace.com/shukarcollective

Paul Hitter este pictor român ce locuieşte în Munchen şi care a devenit un răsfăţat al galeriilor de artă europene. Tablourile sale sunt surprinzător de vii şi profund ancorate în simbolistica folclorului românesc şi balcanic. Stilul său de pictură se încadrează într-un curent pe care el însuşi l-a iniţiat şi consacrat şi pe care l-a denumit “expresionism balcanic”. Atât în România, cât şi în străinătate, lucrările lui au fost primite cu entuziasm, iar expoziţiile sale au reprezentat adevărate evenimente culturale.

http://paulhitter.blogspot.com/

DJ Vasile poate fi numit cu uşurinţă unul din artiştii veterani care a pus bazele muzicii electronice în România. În anul 2000, DJ Vasile se implică într-un proiect ce generează multe controverse, Shukar Collective. Din componenţa acestei trupe mai fac parte şi Dan Handrabur aka Dreamdoktor, Cri Stanciu aka Matze, Mitoş Micleuşanu aka Diafragma, Vlaicu Golcea, Marius Mateşan şi trei solişti vocali şi percuţionisti de origine rromă.

http://www.myspace.com/djvasile

Program:

Vineri, 8 aprilie – ora 21

– Expozitie Paul Hitter

– Concert A Hack and a Hacksaw

Sambata, 9 aprilie – ora 21

– Expozitie Paul Hitter

– Concert Shukar Collective

– After Party DJ Vasile

Cele doua categorii de bilete se pot procura de la club, in seara evenimentului.

Categoria B: 30 de lei/zi , locurile amplasate in spatiul din fata scenei

Categoria A: 50 lei/zi, locurile de la balcon

Evenimentul Balkan Twist la Bucuresti este organizat de OneDay si Godot Cafe-Teatru, cu sprijinul Radio Guerrilla.  Parteneri: Dilema Veche, Feeder, Decat o Revista, BestMusic, Neaparat.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, Veioza Arte, Metropotam, iConcert si Kamikaze.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: