Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Pinum Doors & Windows a deschis un nou showroom în Bucureşti

Compania Pinum Doors & Windows,  unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa locală de uşi şi ferestre din lemn, inaugurează astăzi, 5 aprilie, un nou showroom în capitală. În provincie vor fi inaugurate în curând alte trei showroom-uri în Râmnicu Vâlcea şi Drobeta Turnu Severin, Craiova.

Noul spațiu expozițional are o suprafaţă de 90 metri pătraţi și este poziționat strategic pe Bulevardul Timişoara, numărul 17 A, la ieșirea din parcarea centrului comercial AFI Palace Cotroceni al cărui trafic depășește o medie de 75.000 de vizitatori zilnic.

În noul showroom clienții vor putea regăsi cele mai noi și reprezentative produse Pinum, putând beneficia de consultanţă de specialitate şi servicii post-montaj oferite de experţii companiei. Prețul unei uși începe de la 110 euro şi poate ajunge până la maximum 1.000 de euro, aceasta putând fi personalizată în funcție de dorințele și necesitățile clientului.

Inaugurarea face parte din strategia de dezvoltare a rețelei de showroom-uri inițiată anul acesta de către Pinum, o altă unitate urmând a fi inaugurată în luna mai în incinta Casa Magica Design situată în Şoseaua Pantelimon numărul 128, Bucureşti.

În parteneriat cu cei mai mari distribuitori de materiale de construcţii, Pinum va avea în următoarele luni showroom-uri în mai multe oraşe din ţară precum Sibiu, Cluj, Baia Mare, Bistriţa, Târgu Mureş, Iaşi, Bacău.

Portofoliul de produse Pinum Doors & Windows inlcude peste 150 de modele cu diferite finisaje personalizate cu elemente inovative ce răspund celor mai variate cerinţe de amenjare interioară.

Uşile şi ferestrele Pinum sunt fabricate în România şi Italia, folosind procese tehnologice de ultimă generaţie pentru a obţine produse de calitate premium şi sunt exportate în numeroase ţări din Europa şi în SUA.

Parte a grupului italian Nusco cu tradiţie de peste 40 de ani în prelucrarea lemnului, Pinum doors & windows este unul dintre cei mai importanţi producători de uşi şi ferestre din România, având o prezenţă de 19 ani pe piaţa locală. Pinum doors & windows oferă produse la standarde înalte de calitate, cu un design ambiental modern şi le personalizează în funcţie de nevoile clienţilor.

Reclame

Filed under: Business, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: