Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Baumatic: Un sfert dintre romanii care isi schimba aragazul vechi opteaza pentru cuptor si plita incorporabile

Unul din patru români care decide să îşi înlocuiască electrocasnicele de gătit alege seturile formate din cuptor, plită şi hotă încorporabile, conform unei estimări Baumatic, una dintre cele mai dinamice companii de profil din România.

În Europa de Vest însă, trei din patru familii care decid să îşi schimbe electrocasnicele vechi de gătit aleg unele încorporabile.

„Produsele pentru gătit reprezintă în acest moment cele mai achiziţionate electrocasnice încorporabile de pe piaţa locală, ajungând la aproximativ 90% din totalul pieţei de profil, estimată în acest an la 31,6 milioane de euro”, apreciază Valeriu Cobaschi, Directorul General al Baumatic.

În ceea ce priveşte piaţa locală de electrocasnice mari (Major Domestic Appliances), oficialul Baumatic a declarat că aceasta este reprezentată, în proporţie de 90%, de înlocuiri, doar 10% însemnând achiziţii pentru locuinţe noi. Acesta a mai adăugat că trendul pieţei locale de electrocasnice built-in arată că românii care îşi achiziţionează locuinţe noi vor opta tot mai mult pentru produsele încorporabile.

„Dacă în cazul înlocuirii de electrocasnice, alegerea celor încorporabile presupune şi schimbarea mobilierului, în cazul primei achiziţii pentru o locuinţă nouă instalarea de built-in este mult mai uşor de realizat”, a mai afirmat Valeriu Cobaschi.

15% dintre ansamblurile rezidenţiale oferă bucătăriile utilate

Reprezentantul Baumatic România a mai declarat, de asemenea, că piaţa locală de electrocasnice încorporabile este susţinută şi de cererea dezvoltatorilor de ansambluri rezidenţiale.

„Dacă în urmă cu aproximativ 3 ani utilarea locuinţelor din complexurile rezidenţiale cu electrocasnice încorporabile nu era mai deloc întâlnită, studiile Baumatic au arătat că în ultimul an 15% dintre dezvoltatorii imobiliari au recurs la această metodă de atragere a cumpărătorilor. Estimăm că procentul va continua să crească în următorii ani”, a afirmat oficialul companiei.

Anul trecut Baumatic România a dotat cu aparatură încorporabilă apartemente din ansamblurile rezidenţiale Parcul Privighetorilor şi Saphir Grozăveşti.

Baumatic România oferă cinci linii de produse, Ombra Studio Solari, Premium, Pythagora, Slim Line şi Optimax, toate fiind disponibile în magazinele Mobexpert din Bucureşti şi, la comandă, prin intermediul distribuitorilor autorizaţi. Lista completă a acestora o puteţi găsi pe www.baumatic.ro.

Grupul Baumatic a luat naştere în 1992 şi a avut o dezvoltare rapidă, ajungând la o notorietate recunoscută în toată lumea şi operând acum în peste 60 de ţări din Europa, Asia şi Australia.

Baumatic a intrat pe piaţa din România în 2009 şi încă de la început s-a remarcat prin inovaţie, imagine şi eleganţă.  Baumatic România a introdus deja pe piaţa autohtonă, în 2010, prima maşină automată de făcut îngheţată, prima plită cu gaz cu Touch Control si produsele realizate din inox negru – o altă inovaţie marca Baumatic.

Reclame

Filed under: Business, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: